Side topp

2018

25. JANUAR

CIO Forum Regnskap

Regnskapsbransjen er under beleiring av ny teknologi, deriblant AI og automatisering. Digitaliseringen medfører store endringer for alle som jobber med regnskap, men fører også med seg store muligheter for effektivisering. Vi ønsker å føre sammen regnskaps- og it-bransjen på dette arrangementet, sammen kan vi finne løsningene og identifisere mulighetene som ligger i det digitale regnskapet. Frokostseminar på Oslo Kongressenter.

14. FEBRUAR

CIO Forum Datasenter

Fremveksten av skytjenester og nye datasentre går hånd i hånd. Norge har mange forutsetninger for å lykkes med sikre og effektive datasenterløsninger. Konkurransen innen datasenter kommer kundene til gode. Spørsmålet er hvordan din virksomhet best går frem for å dra nytte av den teknologiske utviklingen. Det handler om å finne tjenestene og løsningene som best passer inn i din virksomhets digitaliseringsstrategi. På  CIO Forum Datasenter får du rådene som du trenger for å velge type og nivåer av skytjenester. 

Frokostseminar på UBC, Ullevaal Stadion

8. MARS

CIO Forum Test

For å få et bedre beslutningsgrunnlag er testing en absolutt forutsetning. Digitaliseringen fører til stadig flere oppgaver og det betyr også mer involvering fra prosjektledelse og forretningssiden. Vi ønsker å vise frem prosjekter der test har vært en meget viktig faktor, og eksempler der vi kan lære av hvilke mangler som avdukes ved testing. Frokostseminar på Oslo Kongressenter.

15. MARS

Energyworld

Olje- og gassindustrien er i stadig omveltning, men er på vei tilbake etter år med nedgang. Automatisering og digitalisering står meget sentralt i denne bransjen, og kan bidra til både økt effektivisering og forretningsforståelse. IT-avdelingen må stå som pådriver til denne digitalseringen, men bransjen er selv ansvarlig for å følge med på de trendene og mulighetene som kommer fra digitalisering.

Heldagskonferanse på Stavanger Forum.

11. APRIL

CIO Forum Sourcing

Frokostseminar på Oslo Kongressenter.

Mer informasjon kommer.

17. - 19. APRIL

Telecomworld Berlin

Rundt 200 deltakere fra ledersjiktet i hele verdikjeden i den norske bredbåndsbransjen er forventet til vår 6. årlige vårkonferanse utenlands, denne gang i Berlin våren 2018.
Få med deg ny inspirasjon og ideer fra 2 spennende konferansedager med god tid til mingling, god mat og drikke samt underholdning sammen med blant andre politikere, myndigheter, leverandører og en mengde operatører.

26. APRIL

CIO Forum GDPR

Frokostseminar på Oslo Kongressenter.

Mer informasjon kommer.

30. MAI

Healthworld

Heldagskonferanse på Oslo kongressenter

Mer informasjon kommer

13. JUNI

Digitalisering av byggenæringen

Heldagskonferanse på Oslo Kongressenter

Mer informasjon kommer

19. SEPTEMBER

Sikkerhetsdagen

Datakriminalitet selges nå som tjenester og data. innbruddsverktøy omsettes som om det skulle være ordinære varer. Dette gjør både enkeltpersoner og virksomheter meget sårbare. Vi har sett en stadig utvikling av problematikken innen cyber-crime, som innbefatter å ta data som gissel, samt CEO-svindel der social engineering utsetter bedrifter for store økonomiske tap.

På Sikkerhetsdagen vil vi gi deg et overblikk over det stadig endrede trusselbildet. Når vi ser på problemene og utfordringene vil vi samtidig sette fokus på løsningene, og vil presentere analyser om sårbarhet og konkrete tiltak for en tryggere databehandling.

Mengden data som produseres er i kontinuerlig og eksplosiv vekst, og reelle økonomiske tap er en konsekvens av utrygg data. Kom på Sikkerhetsdagen for å stille sterkere i en verden som er under konstant utvikling og angrep.

Heldagskonferanse på Oslo Kongressenter

27. SEPTEMBER

Datasenterdagen

Oslo Kongressenter - Mer informasjon kommer. 

25. OKTOBER

IT i skolen

Frokostseminar på Oslo Kongressenter - mer informasjon kommer. 

22. NOVEMBER

CIO Forum - AI/Kunstig intelligens

Frokostseminar på Oslo Kongressenter - mer informasjon kommer.

13. DESEMBER

Intelligente Transportsystemer - ITS Forum

Frokostseminar på Oslo Kongressenter - Mer informasjon kommer.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn