2017

26. APRIL

Sikkerhetsdagen

Heldagsseminar på Oslo Kongressenter

Sammen med blant andre Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) og Norsk senter for informasjonssikring (Norsis) arrangerer Computerworld Sikkerhetsdagen 2017. Grensene mellom internett og våre aktiviteter viskes nå for alvor ut. Privat og offentlig sektor effektiviserer sine virksomheter med digitale prosesser og automatisering. Samtidig selges datakriminalitet som tjenester og data­innbruddsverktøy omsettes som om det skulle være ordinære varer. Dette gjør både enkeltpersoner og virksomheter sårbare. 

Ifølge norske myndigheter øker angrepene mot norske bedrifter og organisasjoner, og det er behov for god teknisk sikring og økt bevisstgjøring for å forhindre datainnbrudd og beskytte seg mot en kraftig økende trend med svindelforsøk.

24. MAI

Nettverk & Kommunikasjon
frokostseminar på Oslo Kongressenter.

Tema for seminaret: Programvaredefinerte nettverk - SDN

Bedre tilgang, bedre sikkerhet og lettere sikkerhetskopiering er bare noen av muligheteten programvaredefinerte nettverk (software defined networking - SDN) kan gi deg. SDN er kanskje den viktigste trenden innenfor nettverk i dag, og markedet vokser eksepsjonelt fort. Ifølge IDC skal markedet være verdt over 12 milliarder dollar i 2020, fra 1,5 milliarder dollar i 2015.
 
Bli med på Nettverksseminaret til Computerworld, og lær mer om hvor SDN tar oss, og hvordan du kan være med på veksten.

31. MAI

CIO Forum IT-helse

Frokostseminar på Oslo Kongressenter

Mer informasjon kommer

8. JUNI

Digitalisering av byggenæringen

Heldagskonferanse på Oslo Kongressenter.

På konferansen Digitalisering av byggnæringen settes det fokuset på hvordan IT kan bidra til at næringen kan nå sine mål innen for eksempel miljø, logistikk, infrastruktur, HMS og prosjektstyring. I tillegg vil man på konferansen også få et innblikk i løsninger for smarte hus og smarte byer – og hvordan dette vil påvirke næringen. 

14. JUNI

CIO Forum Prosjektstyring

Frokostseminar på Oslo Kongressenter

Et IT-prosjekt gjennomført på tiden og til budsjett er vel og bra, men ikke tilstrekkelig for å lykkes fullt ut. Mange IT-prosjekter innfrir ikke på de forretningsmessige gevinstene man hadde en ambisjon om å nå. Ofte måles ikke engang effekten, og digitaliseringen av arbeidsprosessene blir ikke fulgt opp. På dette formiddagsseminaret har vi fokus på hva som skal til for å lykkes hele veien. På CIO Forum - Prosjektstyring får du et innblikk i hva som kjennetegner IT-prosjekter som innfrir forventningene.

24. AUGUST

CIO Forum GDPR og ePrivacy-direktivet

EU-direktivet ePrivacy og General Data Protection Regulation (GDPR) danner det juridiske rammeverket for å beskytte europeernes digitale privatliv. Den norske Personvernloven erstattes av disse EU-forordningene i 2018. Begge vil få stor betydning for norske it-kunder og tjenesteleverandørene. Blant annet får virksomheter plikt til å dokumentere evne til å etterleve kravene. Personer/kunder får også rett til å kreve flytting av sine data til andre tjenesteleverandører og ha kontroll og oversikt over hvordan dataene deres behandles og databehandleravtaler kommer til å bli langt mer utbredt og detaljerte – for å nevne noe.

Riset bak speilet er også formidabelt, bøter opp mot 4 prosent av årsomsetningen kan gis ved brudd på begge de to nye regelverkene samt store muligheter for gruppesøksmål fra privatpersoner så her er det store summer på spill. Den nye loven krever et godt samarbeid mellom kunde, jurister, konsulenter og tjenesteleverandører.

Denne formiddagen får du konkrete eksempler på hvordan norske it-leverandører og bedrifter har tilpasset seg lovendringene. 

7. SEPTEMBER

Channel Tour Stavanger

Under Channel Tour tar vi med distributører og produsenter ut til forhandlere i Norges langstrakte land. Bransjens forhandlere har aldri hatt det travlere og for kunne understøtte deres virksomhet, vil vi ha faglige seminarer på strategiske steder som Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø.

Det blir lagt opp til frokostseminar med oppstart og frokost fra klokken 07.45. En keynote med aktuelt tema kjører i gang klokken 08.15. Deretter følger partnerne med 10 minutter lange powertalks i bolker avbrutt av minglepauser på 10-20 minutter. Litt etter lengde på foredrag og antall partnere bør vi være i havn med det faglige programmet innen klokken 11.30.

22. SEPTEMBER

Digitalisering av regnskapsbransjen

Regnskapsbransjen er i stor endring og på denne heldagskonferansen ser vi på hvordan digitaliseringen påvirker både deg som jobber med regnskap og de som bruker regnskapet, samt hvilke nye muligheter som ligger i teknologien for begge disse brukergruppene. Hvor automatisert kan regnskapsføringen bli? Innfrir leverandørene av regnskapsprogrammer sine løfter om enkelhet? Dette og flere spørsmål tar vi for oss på Clarion Hotel Gardermoen den 22. september. Konferansen er i samarbeid med Regnskap Norge og deres regnskapskonferanse som starter 20. september.

27. SEPTEMBER

Healthworld

Heldagskonferanse på Oslo Kongressenter

Mer informasjon kommer

2. NOVEMBER

CIO Forum DevOps

Frokostseminar på Oslo Kongressenter

Mer informasjon kommer

23. NOVEMBER

CIO Forum Datasenter

Frokostseminar på Oslo Kongressenter

Mer informasjon kommer

30. NOVEMBER

ITS-Forum - Intelligente transportsystemer

Heldagsseminar på Oslo Kongressenter

14. DESEMBER

CIO Forum Big Data/Analytics

Frokostseminar på Oslo Kongressenter

Mer informasjon kommer