2017

22. SEPTEMBER

Digitalisering av regnskapsbransjen

Regnskapsbransjen er i stor endring og på denne heldagskonferansen ser vi på hvordan digitaliseringen påvirker både deg som jobber med regnskap og de som bruker regnskapet, samt hvilke nye muligheter som ligger i teknologien for begge disse brukergruppene. Hvor automatisert kan regnskapsføringen bli? Innfrir leverandørene av regnskapsprogrammer sine løfter om enkelhet? Dette og flere spørsmål tar vi for oss på Clarion Hotel Gardermoen den 22. september. Konferansen er i samarbeid med Regnskap Norge og deres regnskapskonferanse som starter 20. september.

27. SEPTEMBER

Healthworld

Heldagskonferanse på Oslo Kongressenter

Computerworld arrangerer for åttende året på rad, årets begivenhet for helse- og IT-strateger. Healthworld er et heldagsseminar med kveldsprogram og er møteplassen for alle som er interessert i digitaliseringen av helse-vesenet og strategisk helse-IT i Norge. Healthworld bringer sammen helsesektoren, IT-bransjen og politikerne/myndighetene. Programmet er sammensatt av en programkomité.

God IT-helse handler ikke bare om framtidsscenarioer og teknologier det tar år å implementere. Økosystemet rundt den norske spesialisthelsetjenesten trenger løsninger som fungerer i dag og som gir raske gevinster – det fortjener både pasienter og helseansatte.

På årets Healthworld gir vi ikke slipp på de langsiktige ideene, men fokuserer på løsninger som gir resultater også på kort sikt. IT-helse handler om hvordan man bedrer informasjonsflyten og ressursbruken i helsesektoren, og her er det ingen tid å miste. 

 

10. - 11. OKTOBER

Telecomworld Trondheim

17. - 24. OKTOBER

IT i Skolen

Stavanger 17. oktober, Oslo 18. oktober og Trondheim 24. oktober.

Computerworld setter søkelyset på IT i skolen, et område som ikke lever opp til sitt potensial. Dagens løsninger er ikke gode nok, og med mindre det tas grep både fra politiske og kommersielle aktører, vil skolen sakke ytterligere akterut.

17. OKTOBER

CIO Executive Network

Er du ikke medlem ennå? Vi søker CIO/CDO/COO i de 150 mest IT intensive/største organisasjonene i Norge, hva enten man er i privat, offentlig eller akademisk virksomhet.

Program og innhold utvikles sammen med et «Advisory Board» bestående av 5 CIOs, som i samarbeide med ledelsen av CIO Executive Network utvikler programmet på årlig basis.

2. NOVEMBER

Nordic VR Forum

Hamar KulturhusI Hamarregionen og Innlandet har næringsliv, offentlige aktører og akademia gått sammen om en storstilt satsning på VR-teknologi. En rekke bedrifter i regionen jobber innen VR og AR og på Nordic VR Forum møter du flere av dem, i tillegg til flere internasjonale foredragsholdere og selskaper. Tema for konferansen er på hvilken måte VR (virtuell virkelighet) og AR (utvidet virkelighet) kan tas i bruk av bedrifter og organisasjoner for å skape verdi i dagens marked. Velg mellom to spor, «VR innen kunnskapsoverføring» og «VR innen helse». 

23. NOVEMBER

Datasenterdagen

Fremveksten av skytjenester og nye datasentre går hånd i hånd. Norge har mange forutsetninger for å lykkes med sikre og effektive datasenterløsninger. Konkurransen innen datasenter kommer kundene til gode. Spørsmålet er hvordan din virksomhet best går frem for å dra nytte av den teknologiske utviklingen. Det handler om å finne tjenestene og løsningene som best passer inn i din virksomhets digitaliseringsstrategi. På  Datasenterdagen får du rådene som du trenger for å velge type og nivåer av skytjenester. 

Heldagsseminar på UBC, Ullevaal Stadion

30. NOVEMBER

Intelligente transportsystemer - ITS-Forum 2017 

Heldagsseminar på Oslo Kongressenter

13. DESEMBER

CIO Forum GDPR 

Frokostseminar på Oslo Kongressenter

Mer informasjon kommer

2018

15. MARS

Energyworld

Heldagskonferanse på Stavanger Forum

13. JUNI

Digitalisering av byggenæringen

Heldagskonferanse på Oslo Kongressenter

Mer informasjon kommer