Hoveddel Side topp

Computerworld inviterer til CIO Forum 30. august

Kunstig intelligens endrer alt

Kappløpet har startet. Kunstig intelligens (AI – artificial intelligence) og robotics har for alvor vist at den vil utfordre de fleste bransjer. Vi står overfor en teknologisk revolusjon. Kunstig intelligens stiller bedre diagnoser, effektiviserer produksjonslinjer, og yter ypperlig service ved å raskt svare på spørsmål. Allerede i dag er flere løsninger basert på kunstig intelligens i bruk. Men hva vil den raske utviklingen bety for din virksomhet og bransje? Skal norske virksomheter hevde seg i internasjonal konkurransen må man tørre å lede an i digitaliseringen.

Utviklingen innenfor kunstig intelligens og robotics går nå så fort at man frykter et A og B lag i det norske næringslivet og offentlig sektor. Forskjellene mellom de som evner å ta i bruk kunstig intelligens og automatisering vil vinne konkurransen, de som ikke klarer å henge med vil tape. 

På konferansen den 30. august samler vi et utvalg Norges fremste eksperter på området for å gi deg en retning i utviklingen. Vi vil vise konkrete eksempler på hvordan maskinlæring, roboter og kunstig intelligens kan brukes for å fremme lønnsomheten og øke konkurransekraften. 

CIO Forum er et seminarkonsept fra Computerworld, og gjennomføres som halvdagsseminarer med servering av lett frokost.

Programmet starter med en uavhengig keynote, og fortsetter med innlegg fra kunder, som forteller om sine erfaringer rundt dagens emne. CIO Forum har mellom 60 - 130 deltagere i salen. Ideen er at IT-ansvarlige og andre som jobber med it skal kunne dele sine erfaringer.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn