Hoveddel Side topp

Nye forretningsmuligheter med ChatGPT og lignende løsninger

Rebel Arena - 3. mai

Den siste tiden har det vært stor oppmerksomhet rundt intelligente tekstgeneratorer. Det som startet med Chat GPT, har blitt til et felt av AI-tjenester og store språkmodeller. Sist ut er GPT-3, og andre AI-tjenester basert på store språkmodeller, som Bard, Jasper og ChatSonic.

Den opprinnelige ChatGPT-boten nådde alene 100 millioner brukere på to måneder. Derfor tyder alt på at vi bare har sett starten på utbredelsen av denne type løsninger.

Modellene og tjenestene representerer helt nye forretningsmuligheter på flere områder. Ren tekstproduksjon, oppsummering, klassifisering, bygging av svært tilpassede brukeropplevelser, kode- og bildegenerering er bare noen eksempler. Ikke nok med det: denne utrolige kraften er bare et tasteklikk unna. Enkle API-er i skyen åpner for innovativ bruk i stor skala.

Kom til Rebel Arena 3. mai og hør på hvordan AI revolusjonerer måten bedrifter driver forretninger på fremover, bli inspirert av brukssakene der GPT-3 og andre modeller passer perfekt (og hvor ikke), og lær hvordan du starter å bygge din AI-drevne virksomhet i dag!

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn