Hoveddel Side topp

DAGENS FOREDRAGSHOLDERE

Ole Tom Seierstad

Sikkerhetssjef, Microsoft

Informasjonsbeskyttelse i Windows 10

Microsoft vil snakke om hvordan vi tenker informasjonsbeskyttelse i Windows 10. Det er store forandringer og mye som er interessant i forhold til ID, Data og Malware-beskyttelse som er helt annerledes enn tidligere versjoner.

Bio:
Ole Tom har jobbet i Microsoft siden 1990 og har hatt flere ulike roller. De siste årene har han fokusert på sikkerhet og problemstillinger rundt dette. Ansvarsområdet inkluderer de fleste Microsoft-produkter og kontakt mot de ulike segmentene som bruker Microsoft-programvare, det være seg forbrukere eller større organisasjoner.

Atle Opstvedt

Daglig leder, Intranet Distribusjon

Cryptolocker, naive brukere eller naive IT leverandører?

Hva skal til for å sikre IT brukeren i dagens trusselbilde. Alt for mange IT forhandlere virker å være i den tro at det å installere en antivirus løsning på klientens PC er nok. Verden har forandret seg, og det betyr at innholdet i den tradisjonelle klient sikringen også må endres. Antivirus er bare et av flere nødvendige lag som må til for å etablere den beskyttelse som kreves. Vi går gjennom dette, hvordan og hvorfor.

Bio:
Atle Opstvedt, daglig leder i Intranet Distribusjon, en verdiøkende distributør (VAD) innen sikring, drift og tilgjengelighet av data. Har jobbet innen IT bransjen siden 1988, og var med på å starte Intranet i 1996. Intranet Distribusjon (stiftet 2006) er ledende innen MSP løsninger på nevnte områder, og har over 150 aktive IT leverandører over hele Norge på kundelisten med tilgang til disses daglige erfaringer og utfordringer innenfor endepunktsikring.

Sebastiaan Drinkenburg

Pre Sales Engineer, RSA

Endpoint Threat Protection  - Expose More. Analyze Faster. Respond Better

This session will include useful information on how to be able to focus on the most suspicious endpoint activity, get context about what has been seen across the environment and what normal/anomalous activity looks like, and easily confirm infections.

  • Detect malware and other endpoint threats undiscovered by traditional AV
  • Quickly investigate and analyze suspicious endpoint activity
  • Easily determine how widely malware has spread throughout the enterprise

Fredrik L. Andersen

Country Manager Aruba Networks

Adaptiv sikkerhet for #GenMobile

Har du sikret at alle klientene som kobles til nettverket ditt får riktig tilgang? Har du sikret at gjestene dine kommer seg på nett på en sikker, men likevel enkel måte? Har du orden på hvordan dine ansatte sine egne enheter (BYOD/CYOD) på en trygg måte får tilgang til de riktige dataene når de tas med inn i ditt nettverk? Følger dine brukere virksomhetens retningslinjer i forhold til oppdatering av operativsystem og antivirus?

Vi forteller deg om hvordan Aruba ClearPass kan løse alle disse utfordringene for deg, uavhengig av hvilke produsenter av nettverkselektronikk du har i nettverket ditt, uavhengig av operativsystem på klientene og uavhengig av om brukeren kobler seg til nettverket gjennom kablet, trådløst eller VPN-nettverk. Aruba ClearPass sikrer nettverket ditt og sikrer brukerne dine riktig tilgang til enhver tid.

Bio:
Fredrik L. Andersen, Norgessjef i Aruba Networks og har hatt som visjon de siste 10 årene at fremtiden er trådløs. Han har lang fartstid i IT-bransjen med teknisk bakgrunn fra ulike områder som kommunikasjon og sikkerhet. Aruba Networks har ledet WiFi utviklingen med innovativ teknologi og banebrytende løsninger og er nå en av de ledende leverandørene i Norge. Selskapet er nå en del av Hewlett Packard Enterprise.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn