Hoveddel Side topp

Intelligente transportsystemer – ITS-forum 2023

Mobilitet og entreprenørskap i fokus

24.- 25. januar på Hotel Victoria i Stavanger sentrum

For tiende år på rad inviterer Computerworld til et glimt inn i fremtidens transport under årets ITS-Forum. Transport og mobilitet er noe som påvirker og inkluderer alle, og samtidig en av sektorene som opplever raskest teknologisk vekst og nyskaping.

Enten det er vei, skinner, luft eller til havs spiller transport en nøkkelrolle når vi bestemmer hvordan fremtiden skal se ut. Det er ikke uten grunn at det er flygende biler og jetpack som står som selve symbolet på fremtiden. Transport er en livsnerve i samfunnet, og etter et år med pandemi har vi nye utfordringer og mange nye spørsmål til utvikling av transporten og de digitale løsningene.

Under ITS-Forum 2023 vil du som deltager oppleve det fremste innen transport og mobilitet, de nyeste ideene fra de smarteste hodene. Entreprenørskap står i høysetet, med bærekraft og samfunnsansvar som viktige premisser.

For de av dere som kommer dagen i forkant har vi en sammenkomst på Medstraum mandag, 23. januar kl. 17.30 - verdens første el-hurtigbåt .

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn