Hoveddel Side topp

Martin Nord

CTO, Com4

Martin leder drift og utvikling av Com4 sin full-stack MVNO løsning med mobile kjernenett, SIM løsninger og IT stack. Com4 er en teknologipionér innen LPWA teknologier som Nb-IoT og LTE-M og overskrivbare SIM. Martin har 20 års erfaring fra teknologiledelse, operativ teknisk utvikling og forskning fra Com4 og Telenor, som spenner over fagområdene IoT, mobilnett, IP og fiberoptisk kommunikasjon. Martin har en Ph.D. fra Dansk Teknisk Universitet og en Executive Master fra BI.

Markus Grønstad

Senior IoT Solution Specialist, Com4

Markus er Senior IoT Solution Specialist hos Com4, med ansvar for ende-til-ende IoT-løsninger. Han er ekspert på IoT-enheter og kommunikasjon over mobilnettet og integrasjon mot sky-løsninger, hvor han aktivt jobber sammen med kunder for å skape gode løsninger. Markus har tilsammen 10 års erfaring fra embedded software utvikling, til drift og utvikling av IoT og  mobildata-tjenester i Telenors mobilnett. Han har jobbet med NB-IoT og LTE-M-standardene fra begynnelsen av. Markus har teknologi-master fra Universitetet i Oslo med spesialisering i kommunikasjonsteknologier.

Brian Conrad

Regional Sales Manager, Quectel

Electronics engineer, Analog & RF with 30 years in electronics industry. Joined Quectel in 2014

Patrik Larsson

Sales Director Nordics, Quectel

Electronics engineer with 20 years in IoT and M2M with several positions related to Hardware, Connectivity and Software. Joined Quectel in 2019

Audun M. Solheim

Strategi- og utviklingssjef, Kolumbus

Som Strategi- og utviklingssjef i mobilitetsselskapet Kolumbus er Audun M. Solheim ansvarlig for de digitale tjenestene til selskapet. Sammen med dyktige kolleger og flinke leverandører er han opptatt av å bruke teknologi til å skape den best mulige kundeopplevelsen. Dette har blant annet bidratt til nyskapende tjenester som HjemJobbHjem, HentMeg og elektriske bysykler, og utmerkelser som Kollektivprisen 2020 og ikke minst prisen for beste kundeservice i transportsektoren både i 2020 og 2021. Audun har en BSc i Informasjonsteknologi og har jobbet med teknologi og brukeropplevelse de siste 20 årene.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn