Hoveddel Side topp

2021

11. MAI

CIO Forum IoT - digital konferanse

Tingenes internett (IoT) er fremdeles et relativt nytt teknologi-begrep, men har nå kommet til en implementasjons-fase der vi begynner å se resultater. IoT vil også være en viktig drivkraft for den digitale transformasjonen i tiden fremover, og har kanskje et bredere nedslagsfelt enn mange tror. Samtidig er IoT avhengig av nye løsninger innen kommunikasjon, der 5G kommer til å spille en stor rolle.

02. JUNI

Digitalisering av byggenæringen 2021

Bygg- og anleggsvirksomhet i Norge er en av våre absolutt største næringer. Likevel er digitaliseringen enda ikke kommet opp på det nivået man kunne forventet. Med en stadig endring i betingelser, standarder og digitale verktøy, står bransjen ovenfor en ny, digital revolusjon.

Computerworld arrangerer for femte gang konferansen digitalisering av byggenæringen. 

03. - 04. JUNI

Telecomworld Ålesund

2023-2025 – en ny virkelighet med nye rammer, pris og tjenester. Møre og Romsdals vei til målet.

Dette er noen av temaene når bredbåndsbransjen endelig igjen samles. Denne gangen på Scandic Parken Hotel i Ålesund.

10. JUNI

CIO Forum Datasenter - digital konferanse

Teknologien i verdens datasentre har endret seg dramatisk de siste årene. Grensene mellom «internt» og «eksternt» datasenter har blitt mer utvisket og diffuse, og det er ikke lenger snakk om enten/eller. Moderne datasentre utnytter det beste fra begge verdener, der kode og data som virksomheten må ha full kontroll over befinner seg internt, mens alt som kan plasseres ut, blir det. På toppen av dette kommer hybride og offentlige skytjenester, der hele systemløsninger kan bestå av komponenter fra flere forskjellige eksterne leverandører, som satt sammen med virksomhetens egen kode blir til virksomhetens løsning.

24. AUGUST

Peopletech

Teknologi- og softwareselskaper jobber konstant for å lette informasjonsflyten for HR-avdelinger landet rundt. De teknologiske løsningene skal hjelpe HR-avdelingene til å fokusere på den strategiske veien de skal gå, og samtidig sørge for at HR hele tiden har all informasjonen de trenger.

På Peopletech vil du få nyttig informasjon om teknologi og løsninger enten du jobber med IT eller med HR.

16. SEPTEMBER

Energyworld 2021

Heldagskonferanse i Stavanger Forum

For tiende år på rad vil Computerworld invitere til Norges viktigste konferanse for IT innen olje og gass. Dette er møteplassen for alle som jobber med digitalisering, prosesser, utvikling og teknologi innen olje- og gassindustrien.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn