Hoveddel Side topp

2019

26. FEBRUAR

Virtualworld

Virtuell virkelighet (VR) og augmentert virkelighet (AR) har passert stadiet der nyheten er større enn produktet. Det er først nå vi begynner å se reelle forretningscaser bygget rundt denne teknologien, og evolusjonen fra hobby- til forretningsprodukt er ferdig. VR og AR representerer et nytt grensesnitt, der mulighetene er uendelige når det gjelder alt fra opplæring til visuelle grensesnitt og fjernstyring.

Under Virtualworld vil vi løfte frem eksempler på hvordan den nye teknologien allerede er i bruk for å effektivisere og forenkle arbeidsoppgaver, samt se på hva vi kan forvente av neste generasjon, både når det gjelder utvikling og teknologi. VR og AR må knyttes til forretningen om den skal ha en konkret verdi, og i så måte befinner vi oss kanskje i den gyldne tidsalder for dette konseptet.

Heldagskonferanse på Meet Ullevaal

6. MARS

CIO Forum Test

Test er en absolutt forutsetning for ethvert vellykket prosjekt. Gode løsninger krever god test-metodikk i forkant, og dette må bygges oppunder i selve prosjektet samt forretningssiden. Et godt testmiljø vil gjennomsyre bedriften, og kan gi gevinster også utenom spesifikke IT-prosjekter.

CIO Forum Test vil legge vekt på vellykkede løsninger, nye utfordringer og uante muligheter ved et godt test-regime. Gode løsninger vil presenteres, samt erfaringer fra komplekse test-caser i større organisasjoner.

Frokostseminar på Meet Ullevaal

14. MARS

Energyworld 2019

For åttende år på rad inviterer Computerworld til Norges viktigste konferanse for IT innen olje og gass. Dette er møteplassen for alle som jobber med digitalisering, prosesser, utvikling og teknologi innen olje- og gassindustrien.

Agendaen vil som alltid fokusere på hvordan IT er med for å effektivisere, automatisere og forbedre hele prosessen innen opphenting, logistikk, sikkerhet og effektivisering. Nå, mer enn noen gang tidligere, ser vi et behov for å jobbe smartere på tvers av ulike energikilder, og Energyworld 2019 er stedet der agendaen settes.

Heldagskonferanse på Stavanger Forum

28. MARS

CIO Forum AI/Kunstig intelligens

Kunstig intelligens, eller AI, handler ikke om robotisering eller tap av arbeidsplasser. Det handler om effektivisering og å utnytte fullt potensial av både informasjon og prosesser. Under CIO Forum AI ønsker Computerworld, sammen med sine partnere, å se på hvilke løsninger som allerede finnes, samt utforske kapasiteten og mulighetene til AI med en praktisk tilordning.

Frokostseminar på Meet Ullevaal

3.-5. APRIL

Telecomworld Praha

3.-5. april møtes norsk bredbåndsbransje i Praha, en av Europas mest spennende storbyer. 

Få nye perspektiver fra dyktige foredragsholdere med ulike spennende vinklinger. Nyt to dager med inspirerende og hyggelig atmosfære, god mat og drikke, samt god tid til å mingle med nye og gamle bekjentskaper med de samme utfordringene som du har.

6. JUNI

Digitalisering av byggenæringen 2019

Bygg- og anleggsvirksomhet i Norge er en av våre absolutt største næringer. Likevel er digitaliseringen enda ikke kommet opp på det nivået man kunne forventet. Med en stadig endring i betingelser, standarder og digitale verktøy, står bransjen ovenfor en ny, digital revolusjon.

Under konferansen Digitalisering av byggenæringen settes søkelyset på hvordan IT og teknologi kan bidra til at næringen kan nå sine mål, og samtidig ta en internasjonal posisjon i et marked med stadig økende konkurranse. Miljø, logistikk, infrastruktur, HMS og prosjektstyring er alle nøkkelord i det som skal danne grunnlaget for neste generasjons byggenæring.

Heldagskonferanse på Meet Ullevaal

29. AUGUST

Peopletech

Heldagskonferanse på Meet Ullevaal

Mer informasjon kommer

4. SEPTEMBER

Healthworld 2019

Heldagskonferanse på Meet Ullevaal

Mer informasjon kommer.

11. SEPTEMBER

Sikkerhetsdagen 2019

Heldagskonferanse på Meet Ullevaal

Mer informasjon kommer.

9. OKTOBER

Digital transformasjon - Fremtidsrettede forretningssystemer

Heldagskonferanse på Meet Ullevaal

Mer informasjon kommer.

2020

16. JANUAR

Intelligente transportsystemer - ITS-Forum

Heldagskonferanse på Meet Ullevaal

Mer informasjon kommer.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn