Hoveddel Side topp

2021

23. SEPTEMBER

Digitalisering av byggenæringen 2021

Bygg- og anleggsvirksomhet i Norge er en av våre absolutt største næringer. Likevel er digitaliseringen enda ikke kommet opp på det nivået man kunne forventet. Med en stadig endring i betingelser, standarder og digitale verktøy, står bransjen ovenfor en ny, digital revolusjon.

Computerworld arrangerer for femte gang konferansen digitalisering av byggenæringen. 

Heldagskonferanse i Oslo Kongressenter.

30. SEPTEMBER

CIO Forum Skyløsninger

Skyen representerer veldig mye nytt for it-funksjonen i norske virksomheter. Man går fra å kjøpe og drifte løsninger til å konsumere tjenester, man går fra å oppgradere systemet hvert andre år til å motta kontinuerlige oppdateringer, nye grenseganger for ansvarsforhold og mye, mye mer.

På CIO Forum Skyløsninger vil du både høre erfaringer fra virksomheter som har migrert til skyen, og hvilke utfordringer de støtte på underveis. Hva som er viktig å tenke på, og hvordan man best kan forberede seg på flyttingen. Ikke minst, hvilke muligheter som åpner seg i den nye verdenen.

Formiddagskonferanse i Rebel Arena.

14. OKTOBER

Automation is the future of work

Robotic Process Automation er teknologien som gjør det mulig for enhver i dag å konfigurere dataprogramvare, eller en "robot" for å etterligne og integrere handlingene til et menneske som samhandler i digitale systemer for å utføre en forretningsprosess. RPA-roboter bruker brukergrensesnittet til å fange data og manipulere applikasjoner akkurat som mennesker gjør.

Hvor mye mer effektiv er en robot enn en person?
Å tenke automatisering gjør at bedriften din først kan bevege seg raskere og mer effektivt. Det hjelper deg å betjene kundene bedre, lar deg operere mer effektivt og frigjør dine ansatte fra hverdagslig, repeterende arbeid, og lar dem fokusere på å løse problemer og skape verdier. Under denne digitale konferansen vil norske kunder dele hvordan de beveger seg på denne automatiseringsreisen.

20. OKTOBER

Peopletech 2021

Teknologi- og softwareselskaper jobber konstant for å lette informasjonsflyten for HR-avdelinger landet rundt. De teknologiske løsningene skal hjelpe HR-avdelingene til å fokusere på den strategiske veien de skal gå, og samtidig sørge for at HR hele tiden har all informasjonen de trenger.

På Peopletech vil du få nyttig informasjon om teknologi og løsninger enten du jobber med IT eller med HR.

Heldagskonferanse i Oslo Kongressenter.

26. OKTOBER

 Boost Your Business

Design thinking gir deg innovative produkter og tjenester, mer fornøyde kunder og høyere lønnsomhet ved å sette mennesker og innsikt i sentrum av alt du gjør. Verden endrer seg lynkjapt og kundenes forventninger til digitale løsninger er skyhøye.

For å holde deg i teten av dette digitale kappløpet er du nødt til å ha en smidig og hurtig utvikling i en ellers travel forretningshverdag. Kort og godt: Design tenkning skaper verdi.

Kom på Boost Your Business 2021 for å få en kick-start på din digitale innovasjonsreise.

Heldagskonferanse på Lily Country Club

4. NOVEMBER

Sikkerhetsdagen 2021

Vi er under et tilnærmet konstant angrep på nettet. Automatiserte trusler som raskt utnytter smutthull og systemer som ikke er oppdaterte er en reell trussel. Etter kaos-året 2020 er det få tegn som tilsier at presset mot sikkerhet blir mindre.

Politisk og økonomisk vinning er kanskje hovedmålet, men industrispionasje og disrupsjon er også på agendaen for 2021. For å møte truslene på hjemmebane er det ekstremt viktig at man er oppdatert og ikke minst forberedt på det som måtte komme.

Under Sikkerhetsdagen vil vi se på problemene og utfordringene, men også sette fokus på løsningene, og presentere analyser om sårbarhet og konkrete tiltak for en tryggere databehandling.

Kom på Sikkerhetsdagen 2021 for å stille forberedt i en verden som er under konstant utvikling og angrep.

Heldagskonferanse i Oslo Kongressenter.

9. DESEMBER

Publicworld 2021

Fleksible og skalerbare digitale tjenester i offentlig sektor kom for alvor i søkelyset i forbindelse med pandemien vi har opplevd i 2020. Tjenester og prosesser som historisk har krevd fysiske interaksjoner måtte over natten løses på annet vis og kapasiteten på en rekke tjenester innen helse, velferd, næringsliv og generelle informasjonstjenester har blitt satt på en alvorlig prøve.

Hvordan håndterte offentlig sektor dette, og hva har vi lært?

Heldagskonferanse i Oslo Kongressenter.

2022

20. JANUAR

ITS-forum 2022

For niende år på rad inviterer Computerworld til et glimt inn i fremtidens transport under årets ITS-konferanse. Transport er noe som påvirker og inkluderer alle, og samtidig en av sektorene som opplever raskest teknologisk vekst og nyskaping.

Enten det er vei, skinner, luft eller til havs spiller transport en nøkkelrolle når vi bestemmer hvordan fremtiden skal sees ut. Det er ikke uten grunn at det er flygende biler og jetpack som står som selve symbolet på fremtiden. Transport er en livsnerve i samfunnet, og etter et år med pandemi har vi nye utfordringer og mange nye spørsmål til utvikling av transporten og de digitale løsningene.

Under ITS-konferansen 2022 vil du som deltager oppleve det fremste innen transport, de nyeste ideene og de smarteste hodene. Kunstig intelligens står i høysetet, med bærekraft og samfunnsansvar som viktige premisser.

Heldagskonferanse i Oslo Kongressenter.

3. FEBRUAR

CIO Forum IoT

Tingenes internett (IoT) er fremdeles et relativt nytt teknologi-begrep, men har nå kommet til en implementasjons-fase der vi begynner å se resultater. IoT vil også være en viktig drivkraft for den digitale transformasjonen i tiden fremover, og har kanskje et bredere nedslagsfelt enn mange tror. Samtidig er IoT avhengig av nye løsninger innen kommunikasjon, der 5G kommer til å spille en stor rolle.

Formiddagsseminar på Oslo Kongressenter

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn