Hoveddel Side topp

2019

16. JANUAR

Intelligente transportsystemer - ITS-forum

Intelligente transportsystemer er mer enn bare autonome kjøretøy. Under årets konferanse vil vi løfte blikket og sette intelligent transport i et overordnet system.

Når vi nå ser konvergensen av tingenes internett, kunstig intelligens, teknologi og transport er det viktig å se på det helhetlige bildet. Selvkjørende busser i seg selv løser få problemer, men et nasjonalt nettverk av smarte kjøretøy, både på vei, skinner og til vanns kan forandre den verden vi lever i. Den intelligente delen av ITS må vi selv stå for, derfor er det viktig å komme forberedt til det som skal bli vår nye transporthverdag.

Heldagskonferanse på Oslo Kongressenter

26. FEBRUAR

Virtualworld

Virtuell virkelighet (VR) og augmentert virkelighet (AR) har passert stadiet der nyheten er større enn produktet. Det er først nå vi begynner å se reelle forretningscaser bygget rundt denne teknologien, og evolusjonen fra hobby- til forretningsprodukt er ferdig. VR og AR representerer et nytt grensesnitt, der mulighetene er uendelige når det gjelder alt fra opplæring til visuelle grensesnitt og fjernstyring.

Under Virtualworld vil vi løfte frem eksempler på hvordan den nye teknologien allerede er i bruk for å effektivisere og forenkle arbeidsoppgaver, samt se på hva vi kan forvente av neste generasjon, både når det gjelder utvikling og teknologi. VR og AR må knyttes til forretningen om den skal ha en konkret verdi, og i så måte befinner vi oss kanskje i den gyldne tidsalder for dette konseptet.

Heldagskonferanse på Meet Ullevaal

6. MARS

CIO Forum Test

Test er en absolutt forutsetning for ethvert vellykket prosjekt. Gode løsninger krever god test-metodikk i forkant, og dette må bygges oppunder i selve prosjektet samt forretningssiden. Et godt testmiljø vil gjennomsyre bedriften, og kan gi gevinster også utenom spesifikke IT-prosjekter.

CIO Forum Test vil legge vekt på vellykkede løsninger, nye utfordringer og uante muligheter ved et godt test-regime. Gode løsninger vil presenteres, samt erfaringer fra komplekse test-caser i større organisasjoner.

Frokostseminar på Meet Ullevaal

14. MARS

Energyworld 2019

For åttende år på rad inviterer Computerworld til Norges viktigste konferanse for IT innen olje og gass. Dette er møteplassen for alle som jobber med digitalisering, prosesser, utvikling og teknologi innen olje- og gassindustrien.

Agendaen vil som alltid fokusere på hvordan IT er med for å effektivisere, automatisere og forbedre hele prosessen innen opphenting, logistikk, sikkerhet og effektivisering. Nå, mer enn noen gang tidligere, ser vi et behov for å jobbe smartere på tvers av ulike energikilder, og Energyworld 2019 er stedet der agendaen settes.

Heldagskonferanse på Stavanger Forum

28. MARS

CIO Forum AI/Kunstig intelligens

Frokostseminar på Meet Ullevaal

Mer informasjon kommer.

3.-5. APRIL

Telecomworld Praha

3.-5. april møtes norsk bredbåndsbransje i Praha, en av Europas mest spennende storbyer. 

Få nye perspektiver fra dyktige foredragsholdere med ulike spennende vinklinger. Nyt to dager med inspirerende og hyggelig atmosfære, god mat og drikke, samt god tid til å mingle med nye og gamle bekjentskaper med de samme utfordringene som du har.

6. JUNI

Digitalisering av byggenæringen 2019

Heldagskonferanse på Meet Ullevaal

Mer informasjon kommer.

4. SEPTEMBER

Healthworld 2019

Heldagskonferanse på Meet Ullevaal

Mer informasjon kommer.

11. SEPTEMBER

Sikkerhetsdagen 2019

Heldagskonferanse på Meet Ullevaal

Mer informasjon kommer.

9. OKTOBER

Digital transformasjon - Fremtidsrettede forretningssystemer

Heldagskonferanse på Meet Ullevaal

Mer informasjon kommer.

11. DESEMBER

Intelligente transportsystemer - ITS-Forum

Heldagskonferanse på Meet Ullevaal

Mer informasjon kommer.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn