Hoveddel Side topp

Foredragsholdere

Christopher Conradi

leder, Google for Work Norge

Slik former Google fremtidens mobile løsninger

Google har et enormt fokus på sin mobile satsning. I fjor resulterte dette blant annet i at 8 av 10 solgte smarttelefoner var Android-baserte. Gjennom kunnstig intelligens, smarte sensorer og en åpen plattform har Google en klar visjon for hvordan neste generasjons enheter vil være.

Gjennom demonstrasjoner og eksempler vil du i denne seansen få et innblikk i hvor Google skal med Android, Chrome og infrastruktur.

Christopher Conradi leder Google for Work Norge. Her jobber han med å få teknologien i norske virksomheter ut av 90-tallet og inn i nåtiden. Christopher brenner for å gi norske arbeidstakere en bedre hverdag.

Leif B. Paulsen

Viseadministrerende direktør i Move

Ny infrastrukturteknologi bygger nye tjenester og endrer arbeidsmåter.

Move har i partnerskap med mange internasjonale teknologiselskaper levert banebrytende infrastrukturteknologi til markedet. Vi vil presentere noen kundehistorier fra privat og offentlig sektor om hvordan man kan benytte teknologi til å utvikle nye tjenester eller endre måten bedriften jobber på. Vi vil vise til eksempler både fra inn- og utland. Move AS har jobbet med nye teknologiske muligheter i det norske markedet i 26 år.

Daro Navaratnam

CEO, Founder, dSafe

Fremtidens markedsføring blir mer og mer faktabasert!

Tenk deg et kundelojalitetsprogram som bygger data fra kundens eget handlemønster. Et handlemønster på tvers av ulike butikker og kanaler. Tenk deg å kunne bygge din markedsføring direkte mot kunder der du allerede vet – basert på historisk data – at målgruppene er superaktuelle for din kampanjer.

Se hvordan dSAFE har løst dette for bl.a. Jernia, Boklageret og andre.

Kris Coone

SE Ema, Airtight Networks

How to protect wireless by wireless

AirTight Network is the market leader in wireless security and WIPS. It’s the only vendor (confirmed by Gartner) who has a working solution for securing network from wireless intrusions. AirTight supplies a complete package of wireless access point & WIPS including social wi-fi.

During the presentation, AirTight will show how easy it is to spoof wireless networks and how to prevent it from happening at your perimeter.

Kris Coone is a senior network security consultant with more than 20 years in security & networking. He’s specialised in  designing & auditing security design and joined last year Airtight networks to help users to secure their wireless networks and prevent them from beeing hacked.

Roar Bekkelund

Kaptein, Sailing The Good Life

Mobil kommunikasjon og dokumentasjon jorden rundt

Kommunikasjon over de 7 hav, brukt av store konsern som Kongsberg Maritime til jordomseilingen "Sailing The Good Life"

Rune Hadland

Konsept og markedssjef, Coop

Smarttelefonen som markedskanal

1.350 butikker - 33.000 ansatte - 1,4 millioner medlemmer. Coop Norge har sammen med Giant Leap Technologies etablert en robust, skalerbar og modulær tjenesteplattform for å understøtte kjedenes digitale mediesatsinger. Plattformen skal utnyttes til kostnadseffektiv interaksjon med medlemmer, kunder, leverandører og egne ansatte.

Basert på tjenesteplattformen er det utviklet en Smarttelefon-App rettet mot Coops medlemmer. Løsningen har fått navnet «Coop Medlem» og målsetningen med løsningen er å øke omsetning og lojalitet ved bl.a. å tilgjengeliggjøre kuponger og tilbud digitalt.

Ida Aandberg

Daglig Leder for Sport 1 Storgata AS

Kundeklubb og sosiale medier gir Butikk 2.0 – Hvordan konkurrere med netthandel

Sport 1 bygger broen mellom netthandel og butikk med kunden i fokus. Ved lanseringen av «Mobil Handel» flytter Sport 1 grensene mellom den lokale butikken og sentrale netthandelsløsninger. Med kunden i mobilen og butikken skapes en ny dynamikk mellom den lokale butikken og den enkelte kunde. Tradisjonell reklame, eDM, netthandel, kjøpshistorikk, kampanjer, trenings apper, kundehistorikk i kombinasjon med ny teknologi i form av beacons overføres nå ut i det mobile grensesnittet mot kunden.

Are Lydersen

Sikkerhetsjef, Nexans

Apps som tjenesteleveranse skaper konkurransekraft for Nexans Norge

Med verden som global markedsplass øker kravet om reisevirksomhet knyttet til arbeidsplassen. Ansatte vil reise i områder som er mer eller mindre risikoutsatte. Nexans har den ansatte i fokus når man lanserer en App for sikkerhet på reise. Med den nye Appen vil man øke sikkerheten til den ansatte gjennom å opprettholde sikkerhetsrutiner og danne et best mulig grunnlag for et trygt og effektiv oppdrag ved utenlandsopphold.

Kim Pedersen & Inge Hårsaker

Daglig leder i Strand Vinduspuss &  CSO / Nordisk Salgsdirektør, GSGroup AS

Skybasert time og ordreregistrering – effektivisering i hverdagen

ePocket og Strand Vinduspuss vil fortell hvordan Smartday effektiviserer planlegging og timeregistrering/dokumentasjon på utførte arbeidsoppdrag, og ikke minst reduserer fakturatid.

Strand Vinduspuss AS er godkjent som Offentlig godkjent renholds bedrift av Arbeidstilsynet, og har internkontrollsystemer som ivaretar HMS for de ansatte og kvalitets sikrer arbeidet som blir utført. Strand Vinduspuss bruker nettsky-løsninger som Smartday fra ePocket Solutions integrert med økonomiprogrammet e-conomic for å sikre at kundene får levert avtalt tjeneste til avtalt tid. Oppdragene er alt ifra små leiligheter og eneboliger til butikker og store næringsbygg, og mange har fast avtaler.

Med nærmere 35 000 Handyman – og 8 000 Smartday lisenser solgt, tar ePocket Solutions en ledende posisjon i markedet for mobile felt-serviceløsninger til serviceorganisasjoner. ePocket inngår i GSGroup som har 120 ansatte i 9 land. Hovedkontor er i Norge. Gruppen har 100 000 daglige brukere av våre løsninger innen Resource og Asset Management. ePockets kundebase består av små og mellomstore handels- og servicebedrifter, samt store internasjonale selskaper med serviceavdelinger sysselsetter mer enn 4000 serviceteknikere.

Karl-Richard Floer og Carl Källén

Director of Cards and Payments, Eika Kredittbank AS og Country Manager Telecom B2B, Samsung Electronics Nordic AB

Betaling med din mobil

Betaling med mobil har vært en framtidsvisjon under en lengre tid og nå ser det endelig ut som om Science Fiction har blitt realitet med forskjellige muligheter for sluttbrukeren og bedrifter.  Eika Gruppen og 75 lokalbanker samarbeider med Samsung for å tilby det norske markedet sin unike løsning EIKA Safe som forandrer måten på hvordan vi gjør betalinger.

Fra vår begynnelse som et lite handelsselskap, har Samsung utviklet seg til et aksjeselskap i verdensklasse med forretningsvirksomhet som spenner seg fra avansert teknologi, halvledere, skyskraper- og anleggskonstruksjon, petrokjemisk, mote, medisin, finans, hoteller med mer. Våre oppdagelser, oppfinnelser og gjennombrudds produkter har tillatt oss å være en leder på disse feltene, som konstant driver industriene forover.

Endre Koch Aslaksen

Avdelingsleder, CDS

Endpoint Management. Unngå at mobile enheter blir et mareritt.

Hva gjør du når den mobile enheten blir en del av IT-infrastrukturen, med tilgang til bedriftens data og informasjon? Hvordan ha oversikt og kontroll, samt klare å kombinere nødvendig aksess med nødvendig sikkerhet? Hør om RADIA, løsningen som har funksjonalitet til å håndtere alle enheter og operativsystemer med et lite bruk av ressurser.

Endre Koch Aslaksen er avdelingsleder i CDS som bistår Harald A. Møller med håndtering av mer enn 5500 klienter i 5 land.

Bjørn Ludvigsen og Nils A. Hasle

Daglig leder M-Solution AS og Applikasjonsansvarlig i ISS Facility Services

Mange bedrifter sitter på gjerdet, i stedet for å starte arbeidet med å etablere enkle brukervennlige App’er for sin virksomhet. M-Solution har laget en enkel, fleksibel og plattformuavhengig løsning som gjør det lett å lage App’er skreddersydd din bedrift. I løsningen kan du håndtere datafangst, skjemautfylling, avvikshåndtering, rapportering osv. M-Solution vil sammen med Norges største FM-selskap ISS, demonstrere hvordan plattformen kommer til nytte i strategisk og praktisk anvendelse.

Markus Seifart

Global Product Marketing Manager Netbrett

Nettbrett for industrispesifikke behov

Populariteten for nettbrett er fortsatt uforminsket. Majoriteten av disse produkter er utviklet for privat bruk, men mange bedrifter bruker nettbrett på områder de ikke er utviklet for. Et robust nettbrett er ikke det eneste svaret for bruk innenfor industrien. Vertikale miljøer krever enheter med en spesiell konfigurasjon og kan ha behov for flere typer ekstrautstyr for å konkurrere med kunders behov og industrispesifikke rutiner.

Bio:

Markus Seifart begynte hos Fujitsu 2007 og har jobbet både i det europeiske hovedkontoret og i salgsorganisasjonen i Midtøsten der han har hatt flere stillinger innenfor markedsføring og salgslogistikk. Basert på hans gode markedsforståelse, erfaring og dype produktkunnskap I tillegg til bred innsikt om konkurrenter, har Markus vært konsulent for egen salgsorganisasjon og kunder om hele porteføljen av utstyrsenheter innenfor Client Computing. Som en evangelist for mobilitet innenfor industri og privat støtter han ulike større, mobile forretningsprosjekt.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn