Hoveddel Side topp

Computerworld inviterer til CIO Forum Sikkerhet

Torsdag 28. april

Digitaliseringen av samfunnet fortsetter med økt styrke. 2016 er året alt skal på nett og med tingenes internett generer data i mengder vi aldri tidligere har sett. Grensene mellom internett og våre aktiviteter viskes nå for alvor ut. Privat og offentlig sektor effektiviserer sine virksomheter med digitale prosesser og automatisering. Samtidig selges datakriminalitet som tjenester og data­innbruddsverktøy omsettes som om det skulle være ordinære varer. Dette gjør både enkeltpersoner og virksomheter sårbare. 

På CIO Forum Sikkerhet 28. april får du et innblikk i sikkerhetstrusler i infrastrukturen, samt risikoen for industrispionasje. Du vil få presentert ferske analyser om sårbarhet og konkrete tiltak for en tryggere databehandling.  
CIO Forum er et seminarkonsept fra Computerworld, og gjennomføres som halvdagsseminarer med servering av lett frokost. Programmet starter med en uavhengig keynote, og fortsetter med innlegg fra kunder, som forteller om sine erfaringer rundt dagens emne. 

CIO Forum har mellom 70-130 deltakere i salen. Her skal IT-ansvarlige og andre som jobber med IT kunne dele sine erfaringer.

 

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn