Hoveddel Side topp

Søren Bartels

Director eCommerce, Atea

Hør om Atea sine erfaringer med omstillinger av organisasjonen når kundenes atferd og behov endret seg etter nedstengingen i 2020.  Hvordan håndteres salg og leadgenerering online, og hvordan håndteres logistikken når varer skal sendes hjem til ansatte privat og ikke til kontoret.

Atea er et IT-selskap med 22 kontorer, fra Alta i Nord til Kristiansand i Sør. Sammen med våre kunder og partnere, bygger våre 1650 medarbeidere Norge med IT. Du finner også Atea i Norge, Sverige, Danmark, Finland og i Baltikum.

Joe Cicman

Senior Analyst, Forrester

Future proof your B2B strategy

I dette foredraget vil gjesteforeleser Joe Cicman, senior analyst i Forrester Research, dele sin innsikt på den endrede kjøperens preferanser, samt for netthandler som selger til bedrifter.

Joe hjelper nettbutikker å vurdere, forbedre og optimalisere B2B og B2B2C e-handelsteknologier og -strategier. Som en del av teamet for digital transformasjon, tilbyr Joe en velutprøvd måte for organisasjoner å forstå hvordan de kan distribuere økonomien i en nettbutikk for å få topp-resultater. Forskningen hans støtter også tekniske team ved å ta for seg de verktøyene og programvarene som passer for å drive digitale kanaler, digitalt salg, og nye direkte-til-forbruker (D2C) initiativer.

Steffen Breen

Country Manager Norway, Dynamicweb 

Brukeropplevelse og viktige B2B funksjoner for å lykkes med B2B e-handel

Produktdataen din er ditt hemmelige våpen for å lykkes med B2B e-handel. I dette foredraget viser vi hvordan du kan utnytte din produktinformasjon med relevante, kundefokuserte B2B funksjoner.

Med nærmere 10 års erfaring med implementering av kundeportaler, eCommerce og PIM-løsninger har Steffen Breen god innsikt i de utfordringer og muligheter man har ved en digitalisering. Gjennom sin jobb som Country Manager, har Steffen hjulpet mange bedrifter med å utnytte de digitale kanalene for å nå sine mål.

Kim Theilgaard

Director, Solteq

Øk din omsetning ved å fokusere på de riktige KPI’ene for din B2B bestillingsportal

Området inneholder et stort optimaliseringspotensiale hos mange B2B bedrifter. Dette foredraget fokuserer på hvordan de kan realiseres gjennom eksempler fra nordiske bedrifter.

Kim Theilgaard har 15 års erfaring med digitaliseringsstrategi, dataanalyse og implementering av digitale løsninger. Rådgiver kunder i Norge, Finland, Sverige og Danmark som leder i Solteqs Digital Commerce team.

Espen Thorvaldsen

Digital Advisory Manager, Solteq

Digitalisering av prosessene i hele verdikjeden

Bruk digitaliseringen til å åpne prosesser ut mot kundene og leverandørene, slik at alle parter er med i verdiskapelsen. Vi ser på praktiske eksempler innenfor servitization, økt kundetilfredshet og reduksjon av ledetid, med økt transparens i hele verdikjeden.

Espen Thorvaldsen is managing sales and advisory related to digitalization and eCommerce. Over 20+years experience with eCommerce and helping companies digitalize their business.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn