Hoveddel Side topp

09.00–09.15

Computerworld ønsker velkommen ved redaktør Jan Birkeland

9.15–9.30

Future proof your B2B strategy

I dette foredraget vil gjesteforeleser Joe Cicman, senior analyst i Forrester Research, dele sin innsikt på den endrede kjøperens preferanser, samt for netthandler som selger til bedrifter.

Joe Cicman, Forrester

9.30–9.55

Brukeropplevelse og viktige B2B funksjoner for å lykkes med B2B e-handel

Produktdataen din er ditt hemmelige våpen for å lykkes med B2B e-handel. I dette foredraget viser vi hvordan du kan utnytte din produktinformasjon med relevante, kundefokuserte B2B funksjoner.

Brede Bjerke, Dynamicweb

10.00–10.25 

Digitalisering av prosessene i hele verdikjeden

Bruk digitaliseringen til å åpne prosesser ut mot kundene og leverandørene, slik at alle parter er med i verdiskapelsen. Vi ser på praktiske eksempler innenfor servitization, økt kundetilfredshet og reduksjon av ledetid, med økt transparens i hele verdikjeden.

Espen Thorvaldsen,  Solteq

10.30–10.55

Case 

Hør om Atea sine erfaringer med omstillinger av organisasjonen når kundenes atferd og behov endret seg etter nedstengingen i 2020.  Hvordan håndteres salg og leadgenerering online, og hvordan håndteres logistikken når varer skal sendes hjem til ansatte privat og ikke til kontoret.

Søren Bartels, Atea

11.00–11.25 

Øk din omsetning ved å fokusere på de riktige KPI’ene for din B2B bestillingsportal

Området inneholder et stort optimaliseringspotensiale hos mange B2B bedrifter. Dette foredraget fokuserer på hvordan de kan realiseres gjennom eksempler fra nordiske bedrifter.

Kim Theilgaard, Solteq

11.25–11.30

Q&A og avslutning

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn