Hoveddel Side topp

NB! Ny dato: Digitalisering av byggenæringen 18. november

Heldagsseminar i Oslo Kongressenter

Bygg- og anleggsvirksomhet i Norge er en av våre absolutt største næringer. Likevel er digitaliseringen enda ikke kommet opp på det nivået man kunne forventet. Med en stadig endring i betingelser, standarder og digitale verktøy, står bransjen ovenfor en ny, digital revolusjon.

Under konferansen Digitalisering av byggenæringen settes søkelyset på hvordan IT og teknologi kan bidra til at næringen kan nå sine mål, og samtidig ta en internasjonal posisjon i et marked med stadig økende konkurranse. Miljø, logistikk, infrastruktur, HMS og prosjektstyring er alle nøkkelord i det som skal danne grunnlaget for neste generasjons byggenæring.

Computerworld arrangerer for fjerde gang konferansen Digitalisering av byggenæringen. Dette er en heldagskonferanse i samarbeid med GS1 og Bim Verdi.

Vi beklager å informere deg om at vi i samråd med våre partnere har besluttet å utsette arrangementet Digitalisering av byggenæringen på grunn av situasjonen med korona-viruset. Vi i Computerworld tar helsen til våre deltagere, foredragsholdere og samarbeidspartnere på største alvor, og håper du forstår situasjonen vi står i.

Ny dato for Digitalisering av byggenæringen er 18. november 2020, og vi håper du fortsatt har mulighet til å delta på frokostseminaret. Din påmelding er fortsatt gyldig, og ingen endringer er nødvendige dersom du ønsker å delta på konferansen.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål: event@cw.no

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn