Hoveddel Side topp

Nils-Ove Gamlem

Seksjonssjef Digitale plattformer, NAV

Nettverksstrategien i NAV 

Nils-Ove Gamlem har lang erfaring fra den norske it-bransjen, blant annet som mangeårig sjef for Cisco i Norge.  Nylig ble Gamlem ansatt som seksjonssjef i NAV. I dette foredraget vil Gamlem gi deg sine vurderinger i nettverksmakredet generelt og programvaredefinerte nettverk spesielt. 

Jan Birkeland

Redaktør, PC World/Computerworld

Cybersyn, Chilensk revolusjon og det første nettverket

Jan Birkeland ønsker velkommen og tar oss tilbake til den 11. september, 1971, da Pinochets styrker tok over makten i Chile. En lite kjent bit av denne historien er avdekkingen av det som den gang var et av de første nettverkene, konstruert med kun en datamaskin, en rekke teleks-maskiner og et futuristisk rom som så ut som om det kom fra Star Trek.

Stig Øyvann

Nettverksjournalist i Computerworld og tidligere redaktør i Nettverk & Kommunikasjon

Hvorfor SDN? Hvorfor nå?

Computerworlds nettverksekspert, Stig Øyvann, kommer i dette foredraget inn på hvorfor han mener programvaredefinerte nettverk (software defined networking – SDN) er det viktigste innen datakommunikasjon siden røyksignaler og morse. 

Terje Drevvatne

Fortinet Product Mananger, Avantis Distribution AS

Fortinet Security Fabric - Software Defined Security i praksis

Terje Drevvatne har lang erfaring fra den norske it-bransjen, blant annet 10 år fra HP Networking og Fortinet. Terje er nylig tilsatt som Fortinet Product Manager hos Avantis Distribution. I dette foredraget vil vi presentere «Fortinet Security Fabric», et intelligent og skalerbart rammeverk basert på åpne standarder og API. Kombinasjon og integrasjon av teknologier til en «Security Fabric» vil gi den effektive og omfattende sikkerheten dagens organisasjoner trenger i dagens krevende trusselbilde.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn