Hoveddel Side topp

Computerworld inviterer til konferansen Peopletech 2020 – der HR møter IT

NY DATO: Heldagskonferanse på Oslo Kongressenter 28. oktober 2020

Teknologi- og softwareselskaper jobber konstant for å lette informasjonsflyten for HR-avdelinger landet rundt. De teknologiske løsningene skal hjelpe HR-avdelingene til å fokusere på den strategiske veien de skal gå, og samtidig sørge for at HR hele tiden har all informasjonen de trenger.

Løsningene forbedres hele tiden og selskapene som bruker dem får mer erfaring. På Peopletech vil du få høre andre selskapers erfaringer og hva sentrale personer mener om de store linjene innen digitaliseringen av HR. Her kan du få høre om det meste du er interessert i som bl.a. onboarding, HMS, rekruttering, talentutvikling, sykefravær, lønn og HRM.

På Peopletech vil du få nyttig informasjon om teknologi og løsninger enten du jobber med IT eller med HR.

Vi har i samråd med våre partnere besluttet å utsette arrangementet Peopletech 2020 på grunn av situasjonen med koronaviruset. Vi i Computerworld tar helsen til våre deltagere, foredragsholdere og samarbeidspartnere på største alvor, og håper du forstår situasjonen vi står i.

Ny dato for Peopletech er onsddag 28. oktober 2020, og vi håper du som allerede er påmeldt fortsatt har anledning til å delta på konferansen. Din påmelding er fortsatt gyldig, og ingen endringer er nødvendige dersom du ønsker å delta på konferansen. Skulle du imidlertid ikke ha mulighet til å delta, eller du vil endre til deltakelse til streaming, send oss en e-post på: event@cw.no

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn