Hoveddel Side topp

Genexis

Genexis is the independent leader in FTTH home gateways, for everyone. We focus on the development, manufacturing and marketing of active equipment dedicated to fiber-to-the-home (FTTH) networks.

At Genexis we are convinced that we can make a difference in today’s world, by combining state-of-the-art technology with a mission to provide open access broadband networks based on fiber. With the Genexis CPEs (Customer Premises Equipment), our customers can revolutionise the cost-base of their networks and create reliable and future proof networks.

Our customers are worldwide network operators, providing open access to multiple service providers.

Altibox

Norgesmester på fiber

Mengden datatrafikk sprenger nye grenser hver dag, og med fiber sikrer vi oss morgendagens motorvei for kommunikasjon. Altibox-partnerskapet har over ti års erfaring som Norges ledende innen fiberteknologi, og ingen andre kan måle seg med oss når det kommer til fart og kapasitet.

Altibox var først i Norge med fiber til privatmarkedet. I 2002 satte vi oss et mål om 28 000 kunder innen 2017. I oktober 2013 passerte vi 330 000 kunder, alle med fiber helt inn til husveggen. I følge EPSI har vi de tre siste årene hatt de mest fornøyde og lojale kundene innen både digital-tv og bredbånd. Våre produkter har flere ganger blitt kåret til best i test av norsk presse, og i februar 2012 utropte organisasjonen Fibre-to-the-home Europe Altibox til Europas beste fiberoperatør. Vi satset riktig i 2002, og våre kunder er rustet for framtidens brede krav

Gode produkter og lokal tilstedeværelse

Tre kriterier står bak Altibox' suksess: å bygge infrastruktur, å kunne håndtere et stort kundevolum og å utvikle kvalitetsprodukter innen telekommunikasjon. Og der våre lokale partnere, mange av dem kraftselskaper, har flere tiårs erfaring med å bygge infrastruktur og har solide rutiner på håndtering av store kundemasser, har Altibox spisskompetanse på å utvikle innovative og innholdsmessig gode telekomprodukter.

Standard opp- og nedlastingshastighet i 2004 var 4 mbits/s. I 2011 var du som kunde sikret 25 mbits/s. Allerede i 2005 lanserte vi TV 2 Sumo og filmleie på dekoderen vår, og to år senere ga vi kundene hjemmesentral med innebygget trådløs router. I 2008 kunne du spole tilbake og ta opp programmer med vår PVR-dekoder, og vår unike og komplette fotballpakke revolusjonerte fotballfrelstes tv-hverdag i 2009. I 2011 var vi den første i Norge til å lansere en pakke med dine mest kjære lineære tv-kanaler på datamaskinen, nettbrettet og mobilen vai Altibox Chill.

Samfunnsbyggeren

I tillegg til å levere framtidens tv-, IP-telefoni- og internettprodukter over fiberkabelen, setter Altibox også betydelige spor i samfunnet. Våre kloke hoder spiller en viktig rolle i utviklingen av velferdsteknologien som skal hjelpe eldre og mennesker med spesielle behov til å bli hjemme lengre. Vi sponser et bredt utvalg av aktiviteter som utvikler morgendagens norske talenter, som for eksempel fotballturneringen Norway Cup, datatreffet The Gathering og sjakkturneringen Norway Chess. På 46 år fra 1960 til 2006 økte klesforbruket for den gjennomsnittlige nordmann med 80 prosent. Til sammenligning økte den totale internettrafikken i Altibox' sørlige nett med 87 prosent på ett år i 2010. Framtidens viktigste forbruksvare kommer ikke til å være kaffe, sukker eller sko, men megabytes. Og med fiber fra oss er du klar for denne framtiden.

exMon

Expectus Software

Expectus Software er et programvareselskap opprinnelig etablert rundt det suksessrike programmet exMon. Man startet utviklingen av exMon i 2009, som svar på stadig økende krav om en løsning som enkelt løser diverse, men hyppige og kostbare utfordringer med data kvalitet og korrekt flyt av data innen og mellom systemer.

Alle bedrifter opplever uoverensstemmelser i data, og dermed tap av ressurser, i form av penger, tid og informasjon. TM Forum (www.tmforum.org) påpeker gjennom sin Revenue Assurance Benchmark Study hvor viktig det er å overvåke og administrere integriteten til inntektsstrømmer og at vi innen telecom bransjen ser betydelige tap av inntekter som resultat av mangel på oversikt i verdikjeden: ”Service Providers incur an average of one-percent revenue leakage”. Studien, som samlet data fra fem kontinenter, indikerer at forebyggende tiltak gjør stor forskjell og at service providers som validerer bedriftens data, ser betydelig reduksjon i omsetningslekkasje.

For bedrifter som Vodafone Iceland (quad play SP), har bruk av exMon ført til store besparelser av tid, bemanning og penger ved å implementere enkel men effektiv overvåking, validering og forbedring av data og dataflyt innenfor og mellom systemer, uavhengig av type og funksjonalitet.

 

Se nærmere på www.exmon.com

Ruckus Wirelsess

Ruckus Wireless er en pioner i det trådløse infrastrukturmarkedet. Vi sørger for at operatører og bedrifter kan ligge i forkant av den eksploderende etterspørselen etter båndbredde-krevende applikasjoner og tjenester. Ruckus Smart Wi-Fi-teknologi redefinerer hva som er mulig i det trådløse nettverkets ytelse gjennom fleksibilitet og pålitelighet.

 Siden oppstarten har vi fokusert på på å levere enestående ytelse i trådløse nettverk og vi fortsetter å lede an industrien med banebrytende innovasjon. Vi har aldri stolt på ‘’off-the-shelf’’ radioteknologi levert fra chipset-leverandører – de leverer rett og slett ikke nok kapasitet, rekkevidde eller kansellering av forstyrrelser som er nødvendig for å realiserer vår visjon om høy trådløs ytelse i alle miljøer. I stedet har vi satt sammen et team av de beste og smarteste trådløs-hodene i verden slik at vi kan levere kreative løsninger for å realisere vår visjon om ‘’Pervasive Performance’’.

Våre kreative løsninger har gang på gang vist seg effektive i spesielt utfordrende miljøer. Mye av dette er takket være vårt teknologiske flaggskip – BeamFlex – som er en unik og patentert radioteknologi. Forestill deg Ruckus aksesspunkter som en lommelykt og andre produsenter som en lampe – hva gir best rekkevidde og lysstyrke akkurat der (og når) du trenger det? Det er selvfølgelig lommelykten. Vi kaller det ‘’Simply Better Wireless’’.

Aruba Networks

Aruba Networks is a leading provider of next-generation network access solutions for the mobile enterprise. The company designs and delivers Mobility-Defined Networks that empower IT departments and #GenMobile, a new generation of tech-savvy users who rely on their mobile devices for every aspect of work and personal communication. To create a mobility experience that #GenMobile and IT can rely upon, Aruba Mobility-Defined Networks™ automate infrastructure-wide performance optimization and trigger security actions that used to require manual IT intervention. The results are dramatically improved productivity and lower operational costs.


Listed on the NASDAQ and Russell 2000® Index, Aruba is based in Sunnyvale, California, and has operations throughout the Americas, Europe, Middle East, Africa and Asia Pacific regions. To learn more, visit Aruba at 
http://www.arubanetworks.com. For real-time news updates follow Aruba on Twitter and Facebook, and for the latest technical discussions on mobility and Aruba products visit Airheads Social at http://community.arubanetworks.com.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn