Hoveddel Side topp

Aktiviteter

Det er mye spennende å se og gjøre i Edinburgh, så mellom kl. 14-20, dag 2, vil deltakerne derfor få tilbud om å delta på ulike aktiviteter i regi av TelecomWorld.

Dalhousie Castle Falconry (Kl. 15.00)

Pris: 690,-

”Falconry” var et viktig tidsfordriv for den skotske adelen og ble ofte  praktisert på hesteryggen ved Dalhousie Castle. Før i tiden var det vanlig å organisere jakt med hauker når man skulle underholdende viktige gjester.

Dette er en «hands on» opplevelse hvor man under profesjonell ledelse får anledning til å lære om, fly og håndtere flere typer flotte rovfugler.

(Påmelding i registreringsskjema)

Glenkinchie Distillery (Kl. 17.00)

Pris: 690,-

Hvis du spør folk hva de forbinder mest med Skottland vil du mest sannsynlig for svaret ”whisky”. Det er ikke så rart. Whisky er Skottlands nasjonaldrikk og har blitt produsert her i århundrer. 

Besøk et pittoresk destilleri og opplev en ekte smak av Skottland. Du vil bli guidet gjennom destilleriets produksjonsområde og lære hvordan de lager sitt "uisge beatha" (water of life), med mulighet til utvidet smakstest for å sammenligne Glenkinchie Single Malt med andre maltwhiskyer fra rundt om i Skottland.

Bli med på en tur bak kulissene til the Glenkinchie Distillery og få en ekte smak av Skottland.

(Påmelding i registreringsskjema)

Kombitur

Få begge turene for kun kr. 990,-

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn