Hoveddel Side topp

Foredragsholdere

Toril Nag

Konsernsjef tele, Lyse

Toril nag var med i oppstarten av Altibox og er framfor noen «The fiber Queen in Norway». Når kan Altibox nå 500 000 kunder? Hvordan møte konkurransen fra et oppgradert kobbernett med høy hastighet?

Torstein Olsen

Direktør, Nkom

Torstein Olsen er en frittalende leder for Nkom som både regulerer,  deler ut bredbåndsmidler og auksjonerer bort frekvenser. Problemstillingen omkring 700 MHz-frekvensene og åpne nett er to av de områdene som Nkom er engasjert i.

Jan Morten Ruud

Partner, Nexia

Jan Morten Ruud er seniorpartner i Nexia. Han har en fortid som leder for Bredbåndsbolaget i Sverige og har også hatt sentrale stillinger i Telia i Sverige pluss i Ventelo i Norge. Hva kan vi lære av svensk tele og svensk innovasjon? Hva bør vi ikke kopiere? Hva er Norges fortrinn?

Raigo Uukkivi

Leder, teletilsynet i Estland

Estland har mye fiber og gjennomgående gode kommunikasjoner og et særdeles digitalisert samfunn.

Harald Wium Lie

Seniorkonsulent og partner, Nexia

Nexia er blitt hovedleverandør av utredninger om telespørsmål i Norge og knapt noen kan det norske bredbåndsmarkedet i Norge bedre enn Harald Wium Lie.

Torill Eidsheim

Saksordfører, ekomplanen

I februar legger Samferdselsdepartementet fram sitt forslag til ekomplan som en del av en ny digital agenda. Stortinget vil trolig behandle forslaget til våren. Ekomplanen vil bli det sentrale dokumentet for telebransjens langsiktige rammevilkår i Norge.

Geir Løvnes

 Direktør for innovasjon og teknologi, Oslo Kommune, Bymiljøetaten

Marit Alvik Espenes

ordfører i Dyrøy kommune

Dyrøy Norges smarte kommune?

Marit Alvik Espenes flyttet fra «storbyen» Tromsø med 72 000 innbyggere til Dyrøy med 1100 innbyggere. Hun kom da til en liten, men mye smartere kommune. Dyrøy er blitt et senter for steduavhengig arbeid og hjørnesteinsbedriften Demas blomstrer takket være Internett og høyhastighets bredbånd som de fikk i 2004.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn