Hoveddel Side topp

Computerworld inviterer til CIO Forum 8. desember

Big data har vært på alles lepper i flere år, men begynner først nå og modnes. Bedrifter og organisasjoner må forholde seg til en stadig økende datamengde, og ikke minst handler dette om offentlige krav til å ta vare på dataene og til å kunne gjenfinne dokumenter på kort tid – samt lagre de sikkert på en slik måte at personvernet blir ivaretatt.

Det virkelig spennende med Big data er når det kobles mot forretningsanalyse. Og da handler det om mer enn det som tradisjonelt har vært egne data i siloer. Dataene kan i tillegg til å være fra egne it-systermer, kommer fra partnere, sosiale medier eller andre åpne kilder. Big data og analyse handler rett og slett om å bruke data til å ta gode beslutninger.  

På CIO Forumet om Big data og analyse vil du få et innblikk i virksomheter som har lykkes med å gjøre store data om til informasjon som skaper verdi for virksomhetene. 

CIO Forum er et seminarkonsept fra Computerworld, og gjennomføres som halvdagsseminarer med servering av lett frokost.

Programmet starter med en uavhengig keynote, og fortsetter med innlegg fra kunder, som forteller om sine erfaringer rundt dagens emne. CIO Forum har mellom 60 - 130 deltagere i salen. Ideen er at it-ansvarlige og andre som jobber med it skal kunne dele sine erfaringer.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn