Hoveddel Side topp

Kunnskap og nettverksbygging fra Computerworld

Computerworld Event arrangerer en rekke ulike konferanser og seminarer for sine lesere, abonnenter og andre IT-interesserte.

Gjennom flere år har Computerworld Event vært ledende innen konferanser som retter seg mot IT- og teknologibransjen. Ved å ha et vertikalt fokus på IT setter vi søkelyset på de behovene, utfordringene og løsningene som finnes i dagens marked. 

Computerworld Event arrangerer en rekke ulike konferanser og seminarer for sine lesere, abonnenter og andre IT-interesserte.

I tillegg arrangerer Computerworld Event årlig en rekke heldagskonferanser for spesifikke industrier og områder. Her kan vi f.eks. nevne olje- og energibransjens Energyworld. ITS-Forum har fokus på fremtidige og eksisterende IT-løsninger i transport-sektoren, og Digitalisering i Byggenæringen setter fokuset på det økende digitaliseringsbehovet innen bygg og anlegg. Vi har også stor interesse rundt Sikkerhetsdagen, vår årlige sikkerhetskonferanse.

Computerworld Event utvikler også nye ideer, og har allerede hatt suksess med blant annet IT i skolen, som setter søkelyset på et voksende behov for digitalisering, samarbeid og løsninger i den norske skolen.
Ta gjerne kontakt med oss om du har ideer om nye temaer vi bør vurdere.

Det er Computer Communications som eier Computerworld i Norge og utgir tidsskrifter på papir og internett rettet mot lesere i den norske IT-bransjen, blant annet Computerworld og MacWorld. Computer Communications er lisenspartner med IDG – verdens største forlagshus for IT-relaterte publikasjoner.

Ønsker du å motta invitasjoner til våre konferanser – meld deg på invitasjonslista her!

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn