Hoveddel Side topp

Kunnskap og nettverksbygging fra Computerworld

Computerworld Event arrangerer en rekke ulike konferanser og seminarer for sine lesere, abonnenter og andre IT-interesserte.

"CIO Forum" er vårt frokostseminar-konsept. Temaene varierer fra måned til måned, men er alltid relevante for IT- og beslutningstakere i norske bedrifter og i offentlig sektor.

I tillegg arrangerer Computerworld Event årlig en rekke heldagskonferanser for spesifikke industrier og områder. Her kan vi nevne helsesektorens "Healthworld", olje- og gassindustriens "Energyworld", "Publicworld" for kommunal sektor, "ITS-Forum" med fokus på fremtidige og eksisterende IT-løsninger i bil og transport-sektoren, populære "Mobile Trender" for alle som er opptatt av det siste innen mobile løsninger, og sist men ikke minst, "Nettverk & Kommunikasjon" som er rettet mot IT-avdelingen, de som sørger for at virksomhetens infrastruktur, kommunikasjon, systemer og applikasjoner fungerer. 

For forhandlere, produsenter og leverandører har vi konferansekonseptet "ForhandlerForum" hvor lønnsomhet alltid står i sentrum.

Det er Computer Communications som eier Computerworld i Norge og utgir tidsskrifter på papir og internett rettet mot lesere i den norske IT-bransjen, blant annet Computerworld, PC World, IT-bransjen og MacWorld. Computer Communications er lisenspartner med IDG - verdens største forlagshus for IT-relaterte publikasjoner.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn