Hoveddel Side topp

Kunnskap og nettverksbygging fra Computerworld

Computerworld Event arrangerer en rekke ulike konferanser og seminarer for sine lesere, abonnenter og andre IT-interesserte.

Gjennom flere år har Computerworld Event vært en leder innen konferanser som retter seg mot IT- og teknologibransjen. Ved å ha et vertikalt fokus på IT setter vi søkelyset på de behovene, utfordringene og løsningene som finnes i dagens marked. 

Computerworld Event arrangerer en rekke ulike konferanser og seminarer for sine lesere, abonnenter og andre IT-interesserte.

I tillegg arrangerer Computerworld Event årlig en rekke heldagskonferanser for spesifikke industrier og områder. Her kan vi nevne helsesektorens Healthworld, olje- og energibransjens Energyworld. ITS-Forum har fokus på fremtidige og eksisterende IT-løsninger i transport-sektoren, og Digitalisering i Byggebransjen setter fokuset på det økende digitaliserings-behovet inne bygg og anlegg. Vi har også stor interesse rundt Sikkerhetsdagen, vår årlige sikkerhetskonferanse.

Computerworld Event utvikler også nye ideer, og har allerede hatt suksess med blant annet IT i skolen, som setter søkelyset på et voksende behov for digitalisering, samarbeid og løsninger i den norske skolen.

Det er Computer Communications som eier Computerworld i Norge og utgir tidsskrifter på papir og internett rettet mot lesere i den norske IT-bransjen, blant annet Computerworld og MacWorld. Computer Communications er lisenspartner med IDG - verdens største forlagshus for IT-relaterte publikasjoner.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn