Hoveddel Side topp

NB! Ny dato: CIO Forum AI 25. august

Frokostseminar på Oslo Kongressenter - Forum

Kunstig intelligens, eller AI, handler ikke om robotisering eller tap av arbeidsplasser. Det handler om effektivisering og å utnytte fullt potensial av både informasjon og prosesser. Under CIO Forum AI ønsker Computerworld, sammen med sine partnere, å se på hvilke løsninger som allerede finnes, samt utforske kapasiteten og mulighetene til AI med en praktisk tilnærming.

CIO Forum er et seminarkonsept fra Computerworld, og gjennomføres som halvdagsseminarer med servering av lett frokost. Programmet starter med en uavhengig keynote, og fortsetter med innlegg fra kunder, som forteller om sine erfaringer rundt dagens emne. Ideen er at IT-ansvarlige og andre som jobber med IT skal kunne dele sine erfaringer.

Vi beklager å informere deg om at vi i samråd med våre partnere har besluttet å utsette arrangementet CIO Forum AI på grunn av situasjonen med korona-viruset. Vi i Computerworld tar helsen til våre deltagere, foredragsholdere og samarbeidspartnere på største alvor, og håper du forstår situasjonen vi står i.

Ny dato for CIO Forum AI er tirsdag 25. august 2020, og vi håper du fortsatt har mulighet til å delta på frokostseminaret. Din påmelding er fortsatt gyldig, og ingen endringer er nødvendige dersom du ønsker å delta på konferansen. 

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål: event@cw.no

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn