Hoveddel Side topp

Telecom World 23.-24. september vil by på om lag 20 foredragsholdere som er blant de fremste i telebransjen. De første foredragsholderne er allerede på plass og blant dem finner vi en rekke toppledere. Myndighetene er også solid representert. 

Berit Svendsen

Administrerende direktør, Telenor

Berit Svendsen leder Telenor Norge med 3000 ansatte og en omsetning på 27 milliarder årlig. Berit Svendsen er utdannet sivilingeniør supplert med merkantil utdannelse. Hun har arbeidet i Telenor-systemet siden hun begynte på Televerkets Forskingsinstitutt (TF) på slutten av 80-tallet der hun var med i utviklingen av ISDN. Hun sitter i konsernledelsen. 

Reynir Jóhannesson

Politisk rådgiver, Samferdselsdep.

Reynir Jóhannesson (Fr.P.) er politisk rådgiver i Samferdselsdepartementet der han er tildelt et hovedansvar for telesektoren. Reynir er opprinnelig fra Island og har markert seg i Internett-utvikling. Han har siden han tiltrådde i sin nye rolle vist stor interesse for telebransjen og uttalt at han ønsker en nærmere dialog med bransjen.

Espen Torgersen

Sector Head, Telecomunication Services, Carnegie

Espen Torgersen er kanskje den teleanalytikeren i Norge som hyppigst blir konsultert i media. Han har tidligere i sin karriere også jobbet i telebransjen – nærmere bestemt i Sense. Torgersen har naturlig nok størst fokus på børsnoterte teleselskaper. I denne sammenheng kan det nevnes at han nylig i DN ytret bekymring for at teleoperatørene tjener for lite til å ligge i front av utviklingen.

Toril Nag

Konserndirektør tele, Lyse

Toril Nag var Lyse Teles første ansatte i 2000 og startet deres telesatsing sammen med Eirik Gundegjerde. Hun arbeidet i Lyse Tele til 2005. Siden hun forlot Lyse har Nag vært administrerende direktør i Fokus Bank i Rogaland og toppleder for konsulentselskapet KPMG. I desember 2010 vendte hun tilbake til Lyse, nå som leder for deres televirksomhet. Hun er blant annet styreleder i Altibox.

Håkon Grimstad

Administrerende direktør, Norsk Helsenett

Håkon Grimstad er leder for Norsk Helsenett og har påpekt betydelige mangler i robusthet i nettene til operatørene. Norsk Helsenett har i løpet av fire år opplevd 15 alvorlige utfall i leide samband der enten sykehus eller større geografiske områder har vært uten nettforbindelse. – Det er uholdbart, mener Håkon Grimstad. 

Per Morten Torvildsen

Viseadministrerende, Broadnet

Per Morten har 25 års toppledererfaring i telebransjen, blant annet som adm.dir. i TDC Norge og konsernsjef i det skandinaviske Ventelo konsernet. Han har de siste årene jobbet med EQT fondene og deltatt i oppkjøpene av Tampnet, InFiber, Pronea og Ventelo, og konsolideringen av de 3 sistnevnte i nye Broadnet. Han er også styreleder i Tampnet som er det ledende fiberinfrastrukturselskapet i Nordsjøen.

Elisabeth Sørbøe Aarsæther

Assisterende direktør, Post- og teletilsynet

Elisabeth Aarsæther er assisterende direktør i Post- og teletilsynet PT, og er direktør Torstein Olsens  stedfortreder. Hun har ansvar for felles strategi for PT. Hovedkontakt med media og redaktørrolle for alle PTs eksterne nettsteder er også ansvarsområder som ligger til denne funksjonen. Hun er medieutdannet fra Høgskolen i Volda.

Amund Kvalbein

Senior konsulent, Nexia

Bjørn Rønning

Leder, Norsk Fiberforum

Bjørn Rønning har markert seg sterkt i den telepolitiske debatten i Norge og arbeider som konsulent. Han leder i dag Norsk Fiberforum som er en del av IKT Norge. Før det var han leder for Fiberforeningen.

Arve Føyen

Partner Føyen Advokatfirma

Advokat Arve Føyen er partner i FØYEN Advokatfirma og har vært ledende innenfor telerett og medierettigheter siden dereguleringen av Telemarkedet begynte på slutten av 1980-tallet.

Jørn Slåtten

VP, Marketing og Communications, Broadnet

Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og startet karrieren i sjokoladebransjen, med ansvar for merkevarer som Snickers og TWIX. Tok steget til Telecom i 2001 med mange forskjellige stillinger i det «gamle» Broadnet Norge, deriblant Markedssjef. VP Marketing & Communication i “nye” Broadnet AS siden Januar 2014. Han står bak Fiberdagen & Fiberprisen, og har vunnet flere internasjonale EMEA marketing priser foran bla. Verizon og Orange. Han er også Styreformann i Norsk Fiberforening.

Jan Holm

CEO, Lyse Smart

Arne Krokan

NTNU

Øyvind Husby

Get/Kabel Norge

Bjarne Andre Myklebust

NRK

Jorge Santos

partner og leder av EMA Competence Center Telecommunications, KPMG

Jorge er partner og en sentral leder i KPMG, og er den som har ansvar for alle telecoms spesialistene i KPMG (de som betjener prosjekter world-wide). Dvs han er faglig leder for telecom i KPMG. Han er også erfaren foredragsholder som representant fra KPMG innenfor telecom bransjen. Han har for anledningen byttet ut et møte i Saudi Arabia til fordel for Oslo(!)

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn