Hoveddel Side topp

Partnere

Melbye

Melbye Skandinavia er et ledende teknisk Skandinavisk salg- og markedsføringsselskap som leverer fremtidsrettede produkter og smartere systemløsninger for infrastruktur innen energi- og fibernett. Innenfor energimarkedet er Melbye markedsleder på linjeområdet og sterk på kabeltilbehør. Melbye leverer markedets bredeste portefølje innen fiberoptiske nett.

Hovedkontoret er lokalisert i Oslo, men konsernet har totalt 9 salgskontorer i Norge, Sverige og Danmark. Årlig omsetning er på 255 millioner kroner og selskapet har 74 ansatte.

Westron

Westron AS, etablert 1980, er leverandør av utstyr og systemer til operatører av bredbånds nettverk for bilde, tale og dataoverføring (tripple play solutions). Westron AS er fabrikkrepresentant og distributør for velrenommerte europeiske og amerikanske produsenter av utstyr og måleinstrumenter innenfor områdene:

 • Kabel-TV. Fiber/Koaks (HFC)
 • Hovedsentraler, Digital/Analog & Digital/Digital
 • Kringkasting, DVB-S, -C og -T
 • Internet & VoIP, CMTS for EuroDOCSIS og DOCSIS
 • Marine satellittkommunikasjon TVRO og VSAT
 • Felt-måleinstrumenter for kabel-nett

Altibox

Norgesmester på fiber

Mengden datatrafikk sprenger nye grenser hver dag, og med fiber sikrer vi oss morgendagens motorvei for kommunikasjon. Altibox-partnerskapet har over ti års erfaring som Norges ledende innen fiberteknologi, og ingen andre kan måle seg med oss når det kommer til fart og kapasitet.

Altibox var først i Norge med fiber til privatmarkedet. I 2002 satte vi oss et mål om 28 000 kunder innen 2017. I oktober 2013 passerte vi 330 000 kunder, alle med fiber helt inn til husveggen. I følge EPSI har vi de tre siste årene hatt de mest fornøyde og lojale kundene innen både digital-tv og bredbånd. Våre produkter har flere ganger blitt kåret til best i test av norsk presse, og i februar 2012 utropte organisasjonen Fibre-to-the-home Europe Altibox til Europas beste fiberoperatør. Vi satset riktig i 2002, og våre kunder er rustet for framtidens brede krav

Gode produkter og lokal tilstedeværelse

Tre kriterier står bak Altibox' suksess: å bygge infrastruktur, å kunne håndtere et stort kundevolum og å utvikle kvalitetsprodukter innen telekommunikasjon. Og der våre lokale partnere, mange av dem kraftselskaper, har flere tiårs erfaring med å bygge infrastruktur og har solide rutiner på håndtering av store kundemasser, har Altibox spisskompetanse på å utvikle innovative og innholdsmessig gode telekomprodukter.

Standard opp- og nedlastingshastighet i 2004 var 4 mbits/s. I 2011 var du som kunde sikret 25 mbits/s. Allerede i 2005 lanserte vi TV 2 Sumo og filmleie på dekoderen vår, og to år senere ga vi kundene hjemmesentral med innebygget trådløs router. I 2008 kunne du spole tilbake og ta opp programmer med vår PVR-dekoder, og vår unike og komplette fotballpakke revolusjonerte fotballfrelstes tv-hverdag i 2009. I 2011 var vi den første i Norge til å lansere en pakke med dine mest kjære lineære tv-kanaler på datamaskinen, nettbrettet og mobilen vai Altibox Chill.

Samfunnsbyggeren

I tillegg til å levere framtidens tv-, IP-telefoni- og internettprodukter over fiberkabelen, setter Altibox også betydelige spor i samfunnet. Våre kloke hoder spiller en viktig rolle i utviklingen av velferdsteknologien som skal hjelpe eldre og mennesker med spesielle behov til å bli hjemme lengre. Vi sponser et bredt utvalg av aktiviteter som utvikler morgendagens norske talenter, som for eksempel fotballturneringen Norway Cup, datatreffet The Gathering og sjakkturneringen Norway Chess. På 46 år fra 1960 til 2006 økte klesforbruket for den gjennomsnittlige nordmann med 80 prosent. Til sammenligning økte den totale internettrafikken i Altibox' sørlige nett med 87 prosent på ett år i 2010. Framtidens viktigste forbruksvare kommer ikke til å være kaffe, sukker eller sko, men megabytes. Og med fiber fra oss er du klar for denne framtiden.

Icotera

Icotera is a leading European developer and manufacturer of standard setting Fiber-to-the-Home (FTTH) CPE solutions. We pride ourselves on creating and delivering products with superior design, quality and performance, and are dedicated to providing fiber network operators with tailor-made, flexible and cost effective solutions that fit their individual needs.

We are a technological leader in our field, with more than seven years of experience in fiber solutions. Our Icotera headquarters are located in Denmark, while all of our R&D, manufacturing and customer support is in operation throughout Europe. Our hardware and software development is produced in-house, guaranteeing our customers the quality they need. We have proven our ability to adapt quickly and effectively to future technologies, working with customers to provide them with the services they require.

Our products and solutions are currently supporting the efforts of leading network operators throughout Europe, providing high-speed Internet broadband and content services to hundreds of thousands of private homes via the growing network of fiber optic cables that are now being deployed across the continent.

Our mission is to enable our customers to deliver high quality FTTH solutions and services to their subscribers, providing them with additional revenue streams that contribute to their sustainable growth, both now and in the future.

Our goal is to provide our customers’ subscribers with an innovative, ’Better Connected Living’ experience. We do this by offering a growing ecosystem of applications and services, including home energy and temperature management solutions, alarm and surveillance systems, Wi-Fi boosters and much, much more.

IKT Norge

IKT-Norge er IKT-næringens egen interesseorganisasjon. Hos oss er alt fra de største aktørene ned til små gründerselskaper medlemmer.

Vi har dokumentert stor politisk gjennomslagskraft og vi tilbyr næringens største nettverk. Å være medlem i IKT-Norge betyr å ta ansvar for egne rammebetingelser. Det medfører at IKT-Norges medlemmer i mange sammenhenger er foretrukket av kundene.

Vi kan vise til resultater og det er nettopp derfor det er viktig å være medlem for din bedrift. Vi går ikke rundt grøten – vi går rett på. Vi er til for din bedrift og din sak.

IKT-Norge fronter en rekke saker som det kan være vanskelig for din bedrift å ta opp alene, og vi har tilgang til alle viktige fora.

Vi jobber hver dag for å:

 

 • Gjøre markedet større og for å fjerne hinder for våre medlemmer.
 • Øke verdiskapingen i næringen
 • Hjelpe til med internasjonalisering og kapitalisering
 • Bidra til å minske medlemmenes risikoeksponering
 • FoU-samarbeid, tilgang på midler og konsortier

 

IKT-Norge er ikke en arbeidsgiverforening. Vi er helt uavhengige av partene i arbeidslivet. Medlemskap hos oss utløser ikke tariff, eller annet gammelt tankegods.

Men vi tilbyr våre medlemmer juridisk rådgivning og arbeidsgiverservice. Vi samarbeider med de beste på området.

Det lønner seg å være medlem i IKT-Norge. Din bedrift får tilgang på våre rapporter og analyser, og medlemmer får 50% rabatt på våre standardavtaler. I tillegg kan din bedrift tjene mellom 25-40% på våre avtaler på forsikring. Dette gjelder yrkesskadeforsikring, pensjonsforsikring og helseforsikring.

KPMG

KPMG tilbyr tjenester innenfor revisjon, rådgivning, regnskaps- og lønnstjenester, skatt, avgift og forretningsjuss. Vi har dyp bransjekunnskap, faglig toppekspertise og en tverrfaglig bedriftskultur som resulterer i helhetlige løsninger for kundene.

Våre kunder er bedrifter i det private næringslivet, myndigheter og offentlige etater samt ideelle organisasjoner. De kontakter KPMG for å få en partner som kan levere tjenester av høy kvalitet basert på solid faglig kompetanse, bransjeinnsikt og lokalkunnskap. 

KPMG har kontorer i mer enn 150 land over hele verden, med til sammen over 150 000 medarbeidere innenfor en rekke fagfelt. I Norge er vi rundt 1 000 medarbeidere fordelt på 25 kontorer over hele landet.

KPMG - et kompetansehus

Våre revisorer og rådgivere skaper verdi av kunnskap gjennom sin spisskompetanse, tverrfaglighet og bransjekunnskap, samt ved å tilby effektive løsninger. Vårt aktive og personlige engasjement i våre kunders hverdag er grunnlaget for de verdier vi skaper sammen. Som en uavhengig og objektiv rådgiver kvalitetssikrer vi økonomisk informasjon og gir våre kunder en vurdering av virksomhetens risikoer og muligheter. Dette er en nødvendighet for å få bedre kontroll, treffe riktigere beslutninger og skape resultater.

Uansett hvor i verden vi driver virksomhet, ønsker vi at våre selskaper skal være attraktive for dyktige fagpersoner – vi skal være den «foretrukne arbeidsgiveren». Våre medarbeidere etterlever KPMGs verdier. Disse verdiene fastslår hvordan vi skal opptre overfor kunder, hverandre og verden rundt oss. De definerer hva vi står for og hvordan vi jobber.

Kompetanse til et samlet næringsliv

KPMG bidrar til at det internasjonale kapitalmarkedet fungerer på en effektiv måte. Vi støtter endringer som styrker markedets troverdighet og samfunnsansvar.

I KPMG prøver vi å skape bærekraftig og langsiktig økonomisk vekst – ikke bare for våre kunder, men også for samfunnet i et bredere perspektiv. Vi streber etter å være en samfunnsansvarlig aktør som kan utgjøre en betydelig forskjell i lokalsamfunn der vi driver virksomhet.

KPMG er en av de ledende aktørene i Norge og har en betydelig markedsandel på revisjon av Norges 500 største virksomheter. I tillegg står over 12 000 små og mellomstore bedrifter, samt mange offentlige virksomheter, på vår kundeliste. Dette gir oss unik innsikt i de utfordringer våre kunder står overfor, og gjør oss til en sparringspartner i et langsiktig perspektiv.

Genexis - Always Connected

Genexis is the independent leader in FTTH home gateways, for everyone. We focus on the development, manufacturing and marketing of active equipment dedicated to fiber-to-the-home (FTTH) networks.

At Genexis we are convinced that we can make a difference in today’s world, by combining state-of-the-art technology with a mission to provide open access broadband networks based on fiber. With the Genexis CPEs (Customer Premises Equipment), our customers can revolutionise the cost-base of their networks and create reliable and future proof networks.

Our customers are worldwide network operators, providing open access to multiple service providers.

Kabel Norge

Kabel Norge er bransjeorganisasjonen som samler de kommersielle kabel-TV-operatørene i Norge. Foreningen har 22 medlemmer som er lokalisert over hele landet. Disse representerer til sammen 950.000 abonnenter.

Forbundets primære formål er å fremme videre utbyggingen kabelnett som tilbyr tv, Internett og telefoni til sluttbrukere (triple play). De siste årene har kabel-tv bransjen investert over 8 milliarder kroner og bygget om kabel-tv nettene til topp moderne digital-tv og bredbåndsnett basert på fiberteknologien HFC (Hybrid Fiber-Coax). Dette har gjort kabel-tv til landets viktigste infrastruktur for å tilby Superbredbånd.

Forbundet arbeider kontinuerlig for å oppnå de best mulige rammevilkårene for bransjen. I dette arbeidet representerer Kabel Norge bransjens interesser overfor myndigheter og andre organisasjoner, både nasjonalt og internasjonalt.

Et annet viktig formål med Kabel Norge er å styrke det faglige og sosiale samholdet i bransjen.

Søkeresultater

Sidebunn