Hoveddel Side topp

Tid: 23. oktober

Sted: Radisson Blu Garden Hotel, Kjøpmannsgata 73, Trondheim

Hotellet har plassering like ved Nidelven. Flybussen stopper rett utenfor hotellet, sentralstasjonen ligger innenfor 5 minutters gange, i likhet med anløpet for Hurtigruten og Hurtigbåten.

Mer informasjon kommer.

kl. 13.00

kl. 13.25

Computerworld ønsker velkommen ved redaktør Jan Birkeland.

kl. 13.30

Vi river siloene og bygger Skolestudio!

Morten Blixrud, markedssjef, Gyldendal undervisning

I samspill med våre 750.000 digitale brukere i norsk skole, river vi nå siloene og gir deg Skolestudio! I 2019 lanserer vi et helt nytt digitalt læringsunivers, hvor vi samler digitale læremidler i alle fag på ett og samme sted.

Med Skolestudio får skolen et digitalt arbeidsrom der lærer kan planlegge og utforme undervisningsopplegg som enkelt kan deles med elevene. Vi har laget ferdige og redigerbare undervisningsopplegg som kan brukes som de er eller tilpasses etter eget ønske. Oppgaver og innleveringer kan følges opp per elev eller på gruppenivå. Lærerne kan også enkelt hente læringsinnhold fra andre fag og/eller andre ressurser for mer variert og tverrfaglig undervisning. Alle undervisningsopplegg er tilpasset kompetansemålene i de nye læreplanene.

Alle digitale læremidler på ett sted gjør at lærerne sømløst kan sette sammen undervisningen sin slik de ønsker, og legge til rette for bedre læring for hver elev! Skolestudio gjør det enklere for læreren, gir større læringsutbytte for eleven og bedre kontroll for skoleeier.

kl. 14.10

Mingling og besøk på stands

kl. 14.25

Er matematikkfaget klart for delingsøkonomi?

Carl Erik Melhus, lærer, it-konsulent og grunnlegger av ematte.no

Kommuneforlaget er en av Norges mest innovative virksomheter. Nå ser vi på hvordan digitale verktøy kan gjøre hverdagen enklere for elever, lærere og skoleledere. Som del av en større og helhetlig satsning i forbindelse med Fagfornyelsen, kjøpte Kommuneforlaget e-matte.no i desember 2017. Nå jobber vi videre med å skape et økosystem for deling og datautveksling i skolen.

kl. 14.55

Elevens byggeklosser

Kristoffer Thomsen, Solution Specialist, Microsoft

Pedagogikk er å bryte ned og forklare, med AI som elevers og læreres byggeklosser prøver vi å vise hvordan man kan forklare helhetsbildet og hvor man starter for å komme i gang

kl. 15.25

Mingling og besøk på stands

kl. 15.45

Mer informasjon kommer

Foredragsholder: TBA

16.15

Mer informasjon kommer

Foredragsholder: TBA

16.45

Mat og mingling

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn