Hoveddel Side topp

Computerworld inviterer til konferansen Digital transformasjon – Fremtidsrettede forretningssystemer

Heldagskonferanse på Oslo Kongressenter 27. september 2018

Den digitale transformasjonen handler om den digitale reisen til bedriften; en reise der nye løsninger utforskes, nye forretningsmodeller blir bestemt og konkurransefortrinn oppdages. Men er din bedrift klar for den digitale transformasjonen? Er endringsviljen og visjonen tilstede for virkelig å utnytte seg fullt av digitaliseringen?

Digital transformasjon finnes i grenselandet mellom IT og forretning, noe som også påvirker kultur og måten vi legger planer for fremtiden. Det finnes ingen bryter for digital transformasjon, men det finnes verktøy, gode partnere og interne ressurser som gjør reisen lettere. For å se prosessen må man kanskje heve blikket, men å forstå viktigheten av den digitale transformasjonen vil være forretningskritisk om du vil lede bedriften til nye høyder.

Under konferansen Digital transformasjon og fremtidsrettede forretningssystemer vil vi, i samarbeid med de ledende aktørene innen dette markedet, utfordre publikum til selv å sette i gang en transformasjon, og gi de verktøyene de trenger for å begynne reisen.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn